Pomazánka s Gorgonzolu

Lahodný krém s jemně kořeněnou chutí. Místo gorgonzoly je možné použít i jiný sýr s modrou nebo zelenou plísní, např. nivu, je třeba ho ale nastrouhat.
recept,fotorecept,máslo,tvaroh jemný nízkotučný,sýr Gorgonzola,Pomazánky,Bezlepkové
Pomazánky
Ingredience
Ingredience
máslo | 150 1101 | gramů kcal | |
sýr Gorgonzola | 150 269 | gramů kcal | |
tvaroh jemný nízkotučný | 150 135 | gramů kcal |
Recept
1.
máslo 150 gramů • tvaroh jemný nízkotučný 150 gramů • sýr Gorgonzola 150 gramů
Máslo si necháme změknout na pokojovou teplotu a následně ho vyšleháme na jemnou pěnu. Důkladně vmícháme jemný nízkotučný tvaroh a sýr. Pokud je sýr příliš tvrdý, nastrouháme ho. Opepříme podle chuti.

Dobrou chuť!