RECEPTY

Pomazánka s Gorgonzolu

Pomazánka s Gorgonzolu

Lahodný krém s jemně kořeněnou chutí. Místo gorgonzoly je možné použít i jiný sýr s modrou nebo zelenou plísní, např. nivu, je třeba ho ale nastrouhat.

recept,fotorecept,máslo,tvaroh jemný nízkotučný,sýr Gorgonzola,Pomazánky,Bezlepkové

Pomazánky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

máslo150gramů
sýr Gorgonzola150gramů
tvaroh jemný nízkotučný150gramů

 

Recept

1. 

máslo 150 gramů  tvaroh jemný nízkotučný 150 gramů  sýr Gorgonzola 150 gramů

Máslo si necháme změknout na pokojovou teplotu a následně ho vyšleháme na jemnou pěnu. Důkladně vmícháme jemný nízkotučný tvaroh a sýr. Pokud je sýr příliš tvrdý, nastrouháme ho. Opepříme podle chuti.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie