Tradiční recept předávaný z generace na generaci.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
střední
Koblihy pečené v troubě jsou skvělou volbou pro každého, kdo koblihy miluje, ale chce si držet linii. Nabízíme recept na menší plněné koblihy, které jsou sladké, nadýchané, zvenku jemně křupavé a bez oleje. Také jich však nemůžete sníst na deset na posezení :)
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 10 min.Obtížnost
střední
Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Domácí dušená šunka se 100% obsahem vepřového masa, bez konzervantů a dalších přídavných látek. Šunka má po uvaření přírodní barvu a chuť vařeného masa. Je tou nejvhodnější šunkou pro děti. Z uvedeného množství masa získáme asi 650 g šunky.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 40 min.Obtížnost
střední
Klasický recept na oblíbenou škvarkovou pomazánku.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
25 min.Obtížnost
nízká
Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 20 min.Obtížnost
střední
Nadýchané, jemné a měkoučké koblihy z bramborového těsta plněné švestkovými povidly.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. Obtížnost
střední
Nadýchané masopustní koblihy plněné malinovým džemem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
střední
Lehké nadýchané koblihy plněné marmeládou, nejen na období masopustu.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. Obtížnost
střední
Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
2 h. 20 min.Obtížnost
nízká
Koblihy, které při smažení neabsorbují téměř žádný olej. Nejlepší jsou čerstvé s jahodovým džemem i bez něj.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
1 h. 20 min.Obtížnost
střední
Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední