svetvemne.cz

Masopust

 
Domácí tlačenka

Kilogram té nejlepší vepřové tlačenky za jejíž kvalitní obsah se můžete zaručit.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

vysoká

Vepřová šunka ze šunkovaru

Domácí dušená šunka se 100% obsahem vepřového masa, bez konzervantů a dalších přídavných látek. Šunka má po uvaření přírodní barvu a chuť vařeného masa. Je tou nejvhodnější šunkou pro děti. Z uvedeného množství masa získáme asi 650 g šunky.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 40 min.

Obtížnost

střední

Ovarová polévka

Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Koblihy od Cecilky

Tradiční recept předávaný z generace na generaci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Koblihy s marmeládou

Lehké nadýchané koblihy plněné marmeládou, nejen na období masopustu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Huspenina

Vynikající zimní kolagenová pochoutka, jejíž dlouhá příprava stojí za to. Podáváme s chlebem, cibulí a octem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Pečené koblihy

Koblihy pečené v troubě jsou skvělou volbou pro každého, kdo koblihy miluje, ale chce si držet linii. Nabízíme recept na menší plněné koblihy, které jsou sladké, nadýchané, zvenku jemně křupavé a bez oleje. Také jich však nemůžete sníst na deset na posezení :)

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 10 min.

Obtížnost

střední

Celozrnné koblihy

Koblihy, které při smažení neabsorbují téměř žádný olej. Nejlepší jsou čerstvé s jahodovým džemem i bez něj.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

střední

Bramborové koblihy s povidly

Nadýchané, jemné a měkoučké koblihy z bramborového těsta plněné švestkovými povidly.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Tvarohové fánky

... nejen na masopust.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

Škvarková pomazánka s vejci

Klasický recept na oblíbenou škvarkovou pomazánku.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

Domácí vepřové sádlo a škvarky

Klasické vepřové sádlo je nenahraditelná ingredience mnoha pokrmů. Jeho domácí příprava - škvaření sádla - je jednoduchý postup jehož výsledkem jsou čisté, kvalitní produkty - vepřové sádlo a škvarky.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

střední

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit