Národní kuchyně▼
Více▼
TELECÍ MASO
Telecí kostky na bílém víně
Dada 1 h. 30 min. střední
Zobrazit recept
Smažené telecí řízky
Dada 30 min. střední
Telecí guláš s bramborami
Dada 1 h. 40 min. střední
Telecí pečené řízky
Dada 1 h. 20 min. střední
Telecí játra na cibulce
Dada 20 min. střední
Ossobuco - dušená telecí kližka
Michal 2 h. střední
Telecí guláš
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Smetanová polévka z fazolových lusků
DEZERTY V SKLENICI
Jablečný podzimní pohár
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ROLÁDY
Štafetky
Šomló halušky (Somlói galuska)
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Restované houby Shimeji Bunapi
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
KOLÁČE
Lité jablečné buchty
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí vývar se zeleninou
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit