svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Telecí maso

Telecí maso

 
Ossobuco - dušená telecí kližka

Italská specialita z Milána - telecí kližka s morkovou kostí dušená se zeleninou a vývarem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Telecí kostky na bílém víně

Šťavnaté maso se zeleninou. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Telecí guláš s bramborami

Tento výborný a hustý guláš všem zaručeně zachutná.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 40 min.

Obtížnost

střední

Smažené telecí řízky

Vídeňské řízky patří mezi nejchutnější řízky kuchařského umění. Klasický vídeňský řízek má váhu 250 g, je rozklepaný natenko, obalený v trojobalu a smažený na másle. Nabízíme naše, i když menší, řízky. Chutnají stejně dobře, jako ty rakouské. :)

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

30 min.

Obtížnost

střední

Telecí guláš

Jemný gulášek z telecí kližky mírně sladké chuti. Základem je maso i zeleninu opéct a pak spolu vařit doměkka.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Telecí játra na cibulce

Mnohé názory na konzumaci jater se opírají o fakt, že v játrech se čistí toxiny. Je však také nesporné, že játra obsahují množství prospěšných živin. Při koupi vnitřností je proto dobré znát jejich původ. A nakonec: Komu chutnají připraví si je, komu ne...

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

střední

Telecí pečené řízky

Jemné řízky připravené v obráceném trojobalu, lehce předsmažené a dušením dopečené v troubě. Podáváme podle chuti: s bramborovým salátem, vařenými bramborami, rýží či jen s lehkým zeleninovým salátem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

střední

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit