Škvarková pomazánka s vejci

Klasický recept na oblíbenou škvarkovou pomazánku.
recept,fotorecept,škvarky,Pomazánky,Masopust,Bezlepkové
Pomazánky
Ingredience
Ingredience
cibule | 120 53 | gramů kcal | |
hořčice plnotučná | 2 38 | polévkové lžíce kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
vejce slepičí | 3 264 | kusy kcal | |
škvarky | 250 1853 | gramů kcal |
Recept
1.
vejce slepičí 3 kusy • škvarky 250 gramů • hořčice plnotučná 2 polévkové lžíce
Vajíčka uvaříme natvrdo, vychladíme a oloupeme. Škvarky s hořčicí trpělivě, za častého promíchávání, rozmixujeme.

2.
Do mixéru přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a vajíčka. Vše spolu rozmixujeme do pěny. Podle potřeby přidáme sůl. Přidání soli závisí na slanosti škvarků.

3.
Pomazánku podáváme natřenou na čerstvém chlebu. Chutná je k ní zelenina, zejména paprika.

Dobrou chuť!