Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Svíčková na smetaně s knedlíkem
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Šunková mini pizza
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušená zelenina s kokosem a brusinkami
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit