Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí stehna na cibuli s cuketou
ZÁKUSKY
Jahodový zákusek s mascarpone
Sýrové tyčinky z listového těsta
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
Kuřecí maso v cibulové omáčce
Makovo jablečný koláč
RIZOTO
Mrkvové rizoto
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Lilkovo-cizrnové kari
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit