Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Dada — střední
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Opekance - bobalky
Rychlý jablkovo-tvarohový koláč
Lité jablečné buchty
Huspenina
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit