Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie