Národní kuchyně▼
Více▼
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Zobrazit recept
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Banánovo-čokoládové kostky
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Makový cheesecake s mascarpone
Andělský zákusek s čokoládovým likérem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Cuketové brambory s medvědím česnekem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit