Málokdo odolá kombinaci smaženého vepřového masa, cibule, česneku, papriky, nakládané okurky a kečupu. Ale aby byl Katův šleh opravdu ostrý, je třeba mu sekeru nabrousit pikantní paprikou.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
45 min.Obtížnost
nízká
Výborní, jemně pikantní, plnění utopenci - klasika české studené kuchyně.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Skutečně výborná klasika, svíčková, jak nám ji vařil otec už před padesáti lety
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Česká klasika, vepřová kýta s kysaným zelím a knedlíkem.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Klasická dobrota české kuchyně je náročnější na čas při vaření, avšak trpělivost při její přípravě stojí za tento gurmánský zážitek.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
3 h. 30 min.Obtížnost
střední
Jidáše jsou velmi oblíbené sladké velikonoční pečivo, které je známo již po několik staletí.
Ukuchtil
ZuzkaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Chutný a hutný knedlík s typickou mřížkovanou strukturou. Vylepšená houbovo-slaninová verze.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 10 min.Obtížnost
nízká
Výbornáý přílohový knedlík z toastového chleba.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
45 min.Obtížnost
střední
Chutné sladké koláče plníme rozmanitými nádivkami - tvarohovou, makovou, ořechovou, nebo prostě jen povidly. Jejich příprava a pečení vyžaduje více času, protože se jich na plech najednou moc nevejde. Jejich konzumace je však časově nenáročná.
Ukuchtil
DadaČas přípravy
—Obtížnost
střední
Chutný a hutný knedlík s typickou mřížkovanou strukturou.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 10 min.Obtížnost
nízká