Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
ZÁKUSKY
Obliž prst
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie