Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
ZÁKUSKY
Banánovo-čokoládové kostky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
Vepřová játra na cibulce
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Celerové placky se sýrem
Karbanátky
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Medovo-jablečný koláč s višněmi
KUŘECÍ MASO
Domácí tortilly se špenátovo-kuřecí náplní
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Oakland
SMOOTHIE
Šťáva z jablek a červené řepy.
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit