Národní kuchyně
Více
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit