Národní kuchyně▼
Více▼
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Michal 45 min. nízká
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Utopenci
Dada — nízká
HOVĚZÍ MASO
Svíčková na smetaně s knedlíkem
Dada — střední
Moravský vrabec
Michal 1 h. 30 min. nízká
SLADKÁ JÍDLA
Moravské koláče
KOLÁČE
Velikonoční Jidáše
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Svíčková omáčka
Michal 3 h. 30 min. střední
HOUBOVÉ POLÉVKY
Kulajda
Michal 45 min. střední
KNEDLÍKY
Karlovarské toastové knedlíky
Houbové-slaninové knedlíky
Michal 1 h. 10 min. nízká
Karlovarský knedlík
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
SUCHÉ PEČIVO
Žloutkové řezy
ZÁKUSKY
Krémové jahodové řezy s tvarohem
Medové řezy s ořechovým griliášem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohové pité
Karbanátky s rohlíkem
Vepřový wok s tofu
Makový strouhaný koláč
Arašídové sendviče z listového těsta
RÝŽE
Basmati rýže se zeleninou
Opékané žampiony s bramborami
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit