Národní kuchyně
Více
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
Dušené hovězí na houbách
Dada 1 h. 40 min. střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Hovězí koložvárské zelí
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Bramborový nákyp s masem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Jarní masová roláda
Hovězí roláda se špenátem
Segedínský guláš s hovězím masem
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit