Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Dušené hovězí na houbách
Dada 1 h. 40 min. střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Bramborový nákyp s masem
Hovězí koložvárské zelí
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Jarní masová roláda
Hovězí roláda se špenátem
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
KOLÁČE
Jednoduché lité buchty
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Mrkvový zákusek s tvarohem
Arašídové sendviče z listového těsta
Makovo jablečný koláč
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
DORTY
Letní kokosový dort
SLADKÉ SNÍDANĚ
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit