Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kýta na kořenové zelenině
Michal 2 h. 20 min. nízká
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Steaková omáčka z dijonské hořčice
Michal 5 min. nízká
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Steaková omáčka s houbami
Michal 20 min. nízká
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Jarní masová roláda
Hovězí koložvárské zelí
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí roláda se špenátem
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Bramborový nákyp s masem
Dušené hovězí na houbách
SUCHÉ PEČIVO
Piškotový salám s ořechy a kokosem
Ořechové štangle
Oříškové kuličky v pistáciích
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
BRAMBOROVÉ SALÁTY
Bramborový vánoční salát
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Slaný sýrový koláč s pórkem
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
CUKROVINKY
Dvoubarevná čokoláda
Vánoční rýžový koláč
RYBY
Actifry Grilovaní pstruzi s rozmarýnem
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit