Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Dušené hovězí na houbách
Dada 1 h. 40 min. střední
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Hovězí koložvárské zelí
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Bramborový nákyp s masem
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Jarní masová roláda
Hovězí roláda se špenátem
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
Plněné zelné listy
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Hruškový koláč s pudinkem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíku
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Žirafí roláda
Lité jablečné buchty
Jednoduchá kuřecí polévka
Telecí vývar se zeleninou
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit