svetvemne.cz

Hlavní jídla > Maso > Hovězí maso

Hovězí maso

 
Segedínský guláš s hovězím masem

Oblíbený segedínský guláš, tentokrát s hovězím masem a množstvím smetany. Podáváme s knedlíkem nebo chlebem. Komu jak chutná:) ... rozhodně si pochutnáte všichni! Doporučujeme při přípravě použít kvašené zelí s vínem, segedínský je s ním skvělý!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Hovězí ragú

Měkoučké a šťavnaté hovězí ve fantastické vínové omáčce se zeleninou.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 50 min.

Obtížnost

vysoká

Steaky z hovězí roštěnky

Jednoduchý ověřený postup na přípravu chutného steaku. Pánev můžete s radostí nahradit zahradním grilem.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Chilli con carne

Chilli con carne je oblíbené mexické a španělské jídlo. Jeho příprava je poměrně jednoduchá, protože se vaří v jednom hrnci, ale tu hodinu vaření vám zabere. Odměnou za čas strávený vařením vám budou "vylízané" talíře vašich nejbližších.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

vysoká

Svíčková na smetaně s knedlíkem

Skutečně výborná klasika, svíčková, jak nám ji vařil otec už před padesáti lety

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Uzený hovězí jazyk v sýrovo-česnekovém těstíčku

Ukuchtil

Zuzka

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Dušené hovězí na houbách

Recept na staré dobré klasické jídlo z hovězího masa. Podáváme s rýží, bramborami, můžeme také s knedlíkem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 40 min.

Obtížnost

střední

Hovězí přední s celerem

Chutné maso s jemnou celerovou omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

3 h.

Obtížnost

vysoká

Svíčková omáčka

Klasická dobrota české kuchyně je náročnější na čas při vaření, avšak trpělivost při její přípravě stojí za tento gurmánský zážitek.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

3 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Hovězí kotlíkový guláš

Asi 8 litrů výborného, čistě hovězího, gulášku. Předpokládaný počet porcí je nejméně 12 a nejvíce 18. Doporučujeme vařit v 16 litrovém kotlíku.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

4 h. 30 min.

Obtížnost

vysoká

Steaková omáčka s houbami

Jemná smetanová omáčka s omamnou chutí hub.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

20 min.

Obtížnost

nízká

Bramborový nákyp s masem

Pečené hovězí kousky se zeleninou a bramborami. Večeře či oběd z jednoho pekáče.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Bramboráky s hovězím masem

Oblíbené bramboráky, tentokrát s chutným marinovaným hovězím masem na paprice.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Španělský ptáček v troubě

Oblíbená klasická pochoutka z hovězího masa, jednoduše pečená v troubě. Podáváme, jak jinak, klasicky s rýží.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

1 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Steaková omáčka se zeleným pepřem

Klasika s typickou chutí zeleného pepře na smetaně.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Dušené hovězí na oblíbený prívarok

Oblíbené dušené hovězí maso, které skvěle chutná ke každému prívarku či omáčce.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Hovězí guláš s bramborami

Klasický hustý guláš, který nejlépe chutná s čerstvým chlebem. Nezapomeňte ho zapít, dobrým chlazeným pivem!

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Dršťkový perkelt

Pikantní perkelt pro milovníky hovězích drštěk zahuštěný jen cibulí, na níž se připravuje.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Maďarský guláš

Skvělý recept na originál maďarský guláš. Guláš se skládá výhradně z masa, cibule, papriky a rajčat. Je velmi chutný, a i když se ničím nezahustí, je dostatečně hustý. Tradičně se podává s haluškami, nic vám však nebrání dát si k němu knedlík.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 20 min.

Obtížnost

střední

Guláš s pivem

Hustý guláš z hovězího a vepřového masa s chutí piva.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit