Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Dada 1 h. 30 min. střední
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Dada 1 h. 40 min. střední
Jarní masová roláda
Hovězí koložvárské zelí
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Hovězí roláda se špenátem
Segedínský guláš s hovězím masem
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Bramborový nákyp s masem
Dušené hovězí na houbách
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
Ananasové řezy
Nepečený tvarohovo-broskvový dezert
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Nepečený krémeš
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková roláda
KOLÁČE
Bratislavské rohlíčky z nekynutého těsta
SLADKÁ JÍDLA
Jablečná žemlovka z toastového chleba
TĚSTOVINY
Halušky z červené řepy
DORTY
Jogurtový dort z piškotů
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit