Národní kuchyně▼
Více▼
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Dada 60 min. střední
Zobrazit recept
Bramboráky s hovězím masem
Dada — střední
Hovězí ragú
Dada 1 h. 50 min. vysoká
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Dada 1 h. 30 min. střední
Španělský ptáček v troubě
Michal 1 h. 20 min. nízká
Hovězí koložvárské zelí
Dušené hovězí na houbách
Dada 1 h. 40 min. střední
Španělské ptáčky
Dada — vysoká
Hovězí kýta na červeném víně
Michal 2 h. střední
Hovězí guláš s bramborami
Dada 2 h. 30 min. střední
Hovězí plec s batátovým pyré
Michal 1 h. 30 min. střední
Smažené hovězí kuličky
Dada 35 min. střední
Segedínský guláš s hovězím masem
Dada 2 h. střední
Dušené hovězí na oblíbený prívarok
Bramborový nákyp s masem
VEPŘOVÉ MASO
Vepřovo-hovězí sekaná s vejcem
Hovězí sekaná s mrkví
Dada 1 h. 50 min. střední
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Jarní masová roláda
Hovězí roláda se špenátem
Maďarský guláš
Dada 2 h. 20 min. střední
Hovězí kotlíkový guláš
Michal 4 h. 30 min. vysoká
Hovězí kari
Michal 2 h. 30 min. vysoká
BEZMASÁ JÍDLA
Květák v mandžuské omáčce
Chalupářské langoše
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZAVAŘENINY
Nakládaný křen
ZÁKUSKY
Dětské tiramisu
SLADKÉ SNÍDANĚ
Tvarohový trhanec
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Caprese
Vepřové hamburgery
Karbanátky z červeného zelí
Kokosový krémeš
RYBÍ SALÁTY
Tuňákový salát
Dýňové vafle
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit