RECEPTY

Bramboráky s hovězím masem

Bramboráky s hovězím masem

Oblíbené bramboráky, tentokrát s chutným marinovaným hovězím masem na paprice.

recept,fotorecept,hovězí maso,Hovězí maso,,Bezlaktózové

Hovězí maso

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

koření koriandr mletý¼čajové lžičky
Bramboráky recept-
cibule300gramů
hovězí maso350gramů
olej olivový2polévkové lžíce
paprika150gramů
paprika červená mletá½čajové lžičky
pepř černý mletý1čajová lžička
voda200mililitrů
česnek sušený1čajová lžička

 

Recept

1. 

hovězí maso 350 gramů  olej olivový  pepř černý mletý 1 čajová lžička  česnek sušený 1 čajová lžička

Hovězí maso omyjeme a pokrájíme. Vložíme do misky, zalijeme olejem, přidáme koření a česnek. Promícháme a uložíme do chladu na 24 hodin marinovat.

2. 

Marinované maso pokrájíme na nudličky.

3. 

cibule 300 gramů  paprika 150 gramů

Očistíme cibuli a papriku. Cibuli najemno nasekáme, papriku nakrájíme na tenké proužky.

4. 

olej olivový 2 polévkové lžíce

Na oleji krátce osmažíme cibuli a přidáme papriku.

5. 

paprika červená mletá ½ čajové lžičky  koření koriandr mletý ¼ čajové lžičky

Přisypeme koření.

6. 

Přidáme maso a restujeme dokud se maso nezatáhne.

7. 

voda 200 mililitrů

Podlijeme vodou a zakryté dusíme asi 60 minut. Pokud je maso tvrdé, ještě podusíme doměkka (podle potřeby přilijeme trochu vody). Odkryjeme a při prudším varu necháme chvíli odpařovat přebytečnou vodu.

8. 

Bramboráky recept

Upečeme bramboráky podle uvedeného receptu a podáváme s masem a tatarskou omáčkou.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie