Národní kuchyně
Více
SLANÉ CHUŤOVKY
Dýňové krekry
HOVĚZÍ MASO
Bramboráky s hovězím masem
Nakládané sýry s kořením Gyros
KUŘECÍ MASO
Kuřecí na másle s restovanými fazolkami
Pikantní kuřecí stehna na zelenině
Kuřecí špenátovo-vaječné roládky
Plněná vajíčka
Nakládaný Camembert s česnekem a cibulí
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
ActiFry česnekové kuřecí maso
Kuřecí prsa v sýrové omáčce
Řecký kuřecí wrap
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit