RECEPTY

Plněná křepelka v slaninovém obalu

Plněná křepelka v slaninovém obalu

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-star

Recept na přípravu polních křepelek.

recept,fotorecept,křepelka,slanina oravská,Zvěřina

Zvěřina

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Zvěřina  

Ingredience

Ingredience

křepelka

2

??

kusy

kcal

mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%

0

??

kcal

muškátový ořech mletý

1

??

špetka

kcal

máslo

10

74

gramů

kcal

olej slunečnicový

2

270

polévkové lžíce

kcal

pepř černý mletý

¼

5

čajové lžičky

kcal

petrželová nať

0

??

kcal

rohlík bílý

1

??

kus

kcal

slanina oravská

50

295

gramů

kcal

sójová omáčka

2

42

polévkové lžíce

kcal

sůl zeleninová

2

0

čajové lžičky

kcal

tymián

½

3

čajové lžičky

kcal

vaječný žloutek

1

57

kus

kcal

voda

200

0

mililitrů

kcal

česnek sušený

½

9

čajové lžičky

kcal

 

Recept

1. 

křepelka 2 kusy

Křepelky očistíme, omyjeme a nasolíme zevnitř i zvenku.

Křepelky očistíme, omyjeme a nasolíme zevnitř...

2. Příprava náplně

rohlík bílý 1 kus  mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5%  petrželová nať  máslo 10 gramů  sůl zeleninová 2 čajové lžičky  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  muškátový ořech mletý 1 špetka  vaječný žloutek 1 kus

Rohlíky rozmočíme v teplém mléce, vymačkáme. Přidáme vejce, petrželku, rozpuštěné máslo, zelninovú sůl (podravka, vegeta), pepř a muškátový oříšek.

Rohlíky rozmočíme v teplém mléce,...

3. 

Křepelky naplníme pomocí čajové lžičky.

Křepelky naplníme pomocí čajové lžičky....

4. Příprava marinády

olej slunečnicový 2 polévkové lžíce  sójová omáčka 2 polévkové lžíce  tymián ½ čajové lžičky  česnek sušený ½ čajové lžičky

V misce zamícháme olej, sójovou omáčku, tymián a sušený česnek.

V misce zamícháme olej, sójovou omáčku,...

5. 

Křepelky přendáme na plech a potřeme připravenou marinádou.

Křepelky přendáme na plech a potřeme...

6. 

slanina oravská 50 gramů  voda 200 mililitrů

Na křepelky rozložíme plátky slaniny, podlijeme vodou a pečeme při teplotě 170 °C 45-55 minut. Upečené servírujeme s oblíbenou přílohou.

Na křepelky rozložíme plátky slaniny,...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit