Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Hovězí plec s batátovým pyré
Hovězí kýta na červeném víně
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Kuřecí řízky v tymiánovém těstíčku
RYBY
Pstruh s tymiánem
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapečené těstoviny
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
CUKROVINKY
Kokosový kmen
SUCHÉ PEČIVO
Kolečka s ořechovým sněhem
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Brynzové tyčinky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Medová srdíčka
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Polévka z velké strakaté fazole
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Krupicové strouhání
Ořechová kolečka
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie