Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Hovězí plec s batátovým pyré
Hovězí kýta na červeném víně
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Kuřecí řízky v tymiánovém těstíčku
RYBY
Pstruh s tymiánem
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapečené těstoviny
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit