Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
HOVĚZÍ MASO
Hovězí mleté maso se bramborovo-sýrovou kaší
Hovězí plec s batátovým pyré
Hovězí kýta na červeném víně
OMÁČKY A PRÍVARKY
Omáčka z vařeného hovězího masa
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Pečené sladké brambory
Kuřecí řízky v tymiánovém těstíčku
RYBY
Pstruh s tymiánem
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin se sýrem
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Restovaná králičí játra
ZVĚŘINA
Plněná křepelka v slaninovém obalu
Zapečené těstoviny
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit