svetvemne.cz

Restovaná králičí játra

     

Skutečná delikatesa. Podáváme s čerstvým chlebem, solíme podle chuti až při servírování.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
Cibule150gramů
Kopr¼čajové lžičky
Králičí játra200gramů
Majoránka½čajové lžičky
Olej slunečnicový3polévkové lžíce
Pepř černý mletý¼čajové lžičky
Tymián¼čajové lžičky

1. 

olej slunečnicový 3 PL  cibule 150 g

Cibuli očistíme a pokrájíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli a do sklovita ji opečeme.

2. 

králičí játra 200 g  pepř černý mletý ¼ ČL  majoránka ½ ČL  kopr ¼ ČL  tymián ¼ ČL

Játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme je k cibuli. Promícháme, posypeme pepřem, majoránkou, sušeným koprem a tymiánem. Za častého míchání restujeme několik minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit