RECEPTY

Restovaná králičí játra

Restovaná králičí játra

Skutečná delikatesa. Podáváme s čerstvým chlebem, solíme podle chuti až při servírování.

recept,fotorecept,cibule,králičí játra,Zaječí a králičí maso,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónní recepty

Zaječí a králičí maso

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

cibule150gramů
kopr¼čajové lžičky
králičí játra200gramů
majoránka½čajové lžičky
olej slunečnicový3polévkové lžíce
pepř černý mletý¼čajové lžičky
tymián¼čajové lžičky

 

Recept

1. 

olej slunečnicový 3 polévkové lžíce  cibule 150 gramů

Cibuli očistíme a pokrájíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli a do sklovita ji opečeme.

2. 

králičí játra 200 gramů  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  majoránka ½ čajové lžičky  kopr ¼ čajové lžičky  tymián ¼ čajové lžičky

Játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme je k cibuli. Promícháme, posypeme pepřem, majoránkou, sušeným koprem a tymiánem. Za častého míchání restujeme několik minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie