svetvemne.cz

Restovaná králičí játra

    

Skutečná delikatesa. Podáváme s čerstvým chlebem, solíme podle chuti až při servírování.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

15 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
cibule150gramů
kopr¼čajové lžičky
králičí játra200gramů
majoránka½čajové lžičky
olej slunečnicový3polévkové lžíce
pepř černý mletý¼čajové lžičky
tymián¼čajové lžičky

1. 

olej slunečnicový 3 polévkové lžíce  cibule 150 gramů

Cibuli očistíme a pokrájíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli a do sklovita ji opečeme.

2. 

králičí játra 200 gramů  pepř černý mletý ¼ čajové lžičky  majoránka ½ čajové lžičky  kopr ¼ čajové lžičky  tymián ¼ čajové lžičky

Játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme je k cibuli. Promícháme, posypeme pepřem, majoránkou, sušeným koprem a tymiánem. Za častého míchání restujeme několik minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit