Restovaná králičí játra
Skutečná delikatesa. Podáváme s čerstvým chlebem, solíme podle chuti až při servírování.
recept,fotorecept,cibule,králičí játra,Zaječí a králičí maso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Zaječí a králičí maso
Ingredience
Ingredience
cibule | 150 | gramů | |
kopr | ¼ | čajové lžičky | |
králičí játra | 200 | gramů | |
majoránka | ½ | čajové lžičky | |
olej slunečnicový | 3 | polévkové lžíce | |
pepř černý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
tymián | ¼ | čajové lžičky |
Recept
1.
olej slunečnicový 3 polévkové lžíce • cibule 150 gramů
Cibuli očistíme a pokrájíme. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme cibuli a do sklovita ji opečeme.

2.
králičí játra 200 gramů • pepř černý mletý ¼ čajové lžičky • majoránka ½ čajové lžičky • kopr ¼ čajové lžičky • tymián ¼ čajové lžičky
Játra omyjeme, nakrájíme na menší kousky a přidáme je k cibuli. Promícháme, posypeme pepřem, majoránkou, sušeným koprem a tymiánem. Za častého míchání restujeme několik minut.

Dobrou chuť!