Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborárky s bavorskou sekanou
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Quinoa s kyselým zelím
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka s černými fazolemi
Bramborové placky s květákem a brokolicí
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Bramboráky s medvědím česnekem
Telecí dršťková polévka
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit