Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Frankfurtská polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborárky s bavorskou sekanou
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Pečený marinovaný králík s bramborami
BEZMASÁ JÍDLA
Květákovo-bramborové placky
Bramborová placka s cibulí a medvědím česnekem
Quinoa s kyselým zelím
HOUBOVÉ POLÉVKY
Houbová polévka s černými fazolemi
Bramborové placky s květákem a brokolicí
KRŮTÍ MASO
Grilované krůtí v česnekové marinádě
HOVĚZÍ MASO
Hovězí guláš s bramborami
Bramboráky s medvědím česnekem
Telecí dršťková polévka
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit