Bramborárky s bavorskou sekanou
Bramborárky jsou velmi oblíbené a tak jsme je trochu vylepšili!
recept,fotorecept,brambory,bavorská sekaná,Vepřové maso
Vepřové maso
Ingredience
Ingredience
bavorská sekaná | 250 | gramů | |
brambory | 1 | kilogram | |
majoránka | 1.5 | čajové lžičky | |
mouka hladká | 4 | polévkové lžíce | |
olej řepkový | - | ||
sůl | 1.5 | čajové lžičky | |
vejce slepičí | 2 | kusy | |
česnek | 3 | stroužky |
Recept
2.
Nastrouháme na hrubo.
3.
vejce slepičí 2 kusy • sůl 1.5 čajové lžičky • majoránka 1.5 čajové lžičky • mouka hladká 4 polévkové lžíce
K bramborám přidáme vejce, sůl, majoránku a mouku. Zamícháme...
6.
Na pánev nalijeme přiměřené množství oleje. Do horkého oleje klademe bramborovo-masové těsto a vytvoříme placku. Opečeme z jedné...
7.
...a z druhé strany.
Dobrou chuť!