Sekaná z domácí pekárny

Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,brambory,Vepřové maso,Recepty pro domácí pekárny,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso › Recepty pro domácí pekárny › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezona - Brambory ›Ingredience
Ingredience
| brambory | 600 552  | gramů kcal  | |
| majoránka | 2 35  | polévkové lžíce kcal  | |
| olej olivový | 0 ??  | kcal  | |
| sůl | 2 0  | čajové lžičky kcal  | |
| vejce slepičí | 2 176  | kusy kcal  | |
| vepřové mleté maso | 500 1300  | gramů kcal  | 
Recept
1. Příprava masové směsi
vepřové mleté maso 500 gramů • vejce slepičí 2 kusy • majoránka 2 polévkové lžíce • sůl 2 čajové lžičky
V misce smícháme mleté vepřové maso s vajíčky, přidáme sušenou majoránku. Směs osolíme a pořádně promícháme

2.
brambory 600 gramů
Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory přidáme do masové směsi. Promícháme

3. Před pečením
Pečící nádobu v domácí pekárně jemně vymažeme olejem. Vložíme do ní maso smíchané s bramborami. Trošku směs přitlačíme rukama.

4. Pečeme v domácí pekárně
Nastavíme program na domácí pekárně: 
 pečení (nebo podobný udávaný výrobcem - cca 1 hodinu). 
 Velikost bochníku: cca 1000 g.
 Barva kůrky: středně tmavá.

Dobrou chuť!






















