Sekaná z domácí pekárny

Neuvěřitelně nenáročná příprava sekané pomocí domácí pekárny
recept,fotorecept,vepřové mleté maso,brambory,Vepřové maso,Recepty pro domácí pekárny,Bezlepkové,Bezlaktózové
Vepřové maso
Kategorie
Vepřové maso › Recepty pro domácí pekárny › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezona - Brambory ›Ingredience
Ingredience
brambory | 600 552 | gramů kcal | |
majoránka | 2 35 | polévkové lžíce kcal | |
olej olivový | 0 ?? | kcal | |
sůl | 2 0 | čajové lžičky kcal | |
vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal | |
vepřové mleté maso | 500 1300 | gramů kcal |
Recept
1. Příprava masové směsi
vepřové mleté maso 500 gramů • vejce slepičí 2 kusy • majoránka 2 polévkové lžíce • sůl 2 čajové lžičky
V misce smícháme mleté vepřové maso s vajíčky, přidáme sušenou majoránku. Směs osolíme a pořádně promícháme

2.
brambory 600 gramů
Brambory oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Nastrouhané brambory přidáme do masové směsi. Promícháme

3. Před pečením
Pečící nádobu v domácí pekárně jemně vymažeme olejem. Vložíme do ní maso smíchané s bramborami. Trošku směs přitlačíme rukama.

4. Pečeme v domácí pekárně
Nastavíme program na domácí pekárně:
pečení (nebo podobný udávaný výrobcem - cca 1 hodinu).
Velikost bochníku: cca 1000 g.
Barva kůrky: středně tmavá.

Dobrou chuť!