Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Kuřecí srdce na smetaně
Michal 60 min. nízká
Zobrazit recept
Omáčka z vařeného hovězího masa
Dada 30 min. nízká
Bramborový prívarok s koprem
Dada 30 min. střední
Sladkokyselá fazolová omáčka s bramborami
Dada — střední
Špenát z čerstvého špenátu
Dada 25 min. nízká
Smetanový bramborovo-dýňový prívarok
Žampionová kari omáčka
Dada 35 min. střední
Smetanová hlívová omáčka s bramborami
Dada 40 min. střední
HOVĚZÍ MASO
Dýňový prívarok s dušeným hovězím masem
Dada 2 h. střední
Nektarinkové čatní
Dada 15 min. střední
Koprová omáčka
Dada 20 min. nízká
Prívarok z červené čočky s kokosovým mlékem
Dada 35 min. nízká
Prívarok z medvědího česneku s bramborami
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Smetanový hrachový prívarok
Dada 60 min. střední
Dip s medvědím česnekem
Zuzka 10 min. nízká
Dýňový prívarok s hovězími řízky
Cuketový prívarok s tofu
Čočkový masala dál
Michal 40 min. střední
Hrachový prívarok s medvědím česnekem
Křenová omáčka
Dada 20 min. střední
Rychlý fazolový prívarok z bílé fazole
Dada 25 min. střední
Prívarok z červené čočky s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Červená čočka se špenátem
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Mléčná fazolová polévka
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Vajíčková polévka s mrkví
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
ZÁKUSKY
Kávovo-karamelové řezy
Makový strouhaný koláč
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Celerové placky se sýrem
Cuketovo-bramborové placky
Medovo-jablečný koláč s višněmi
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát Oakland
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit