Nektarinkové čatní
![Nektarinkové čatní](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001710/img_cs_4x3/nektarinkove-catni_00180.jpg)
Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
recept,fotorecept,nektarinky,pepř bílý mletý,pepř chilli,Omáčky a prívarky,Recepty indické kuchyně,Bezlepkové,Sezónní recepty
Omáčky a prívarky
Recepty indické kuchyně
Kategorie
Omáčky a prívarky Recepty indické kuchyně Bezlepkové Sezónní recepty Asijská kuchyně Sezona - Nektarinky
Ingredience
Ingredience
Ananasová omáčka s jogurtem recept | - | ||
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept | - | ||
Zeleninové kari recept | - | ||
citron | - | ||
cukr třtinový | 1 | polévková lžíce | |
nektarinky | 350 | gramů | |
pepř bílý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
pepř chilli | ¼ | čajové lžičky | |
zázvor kořen | 10 | gramů |
Recept
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4184.jpg)
2.
zázvor kořen 10 gramů • cukr třtinový 1 polévková lžíce • pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky • pepř chilli ¼ čajové lžičky
Přidáme očištěný nastrouhaný zázvor, cukr a koření.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4187.jpg)
3.
Rozvaříme a necháme chvíli odpařit, dokud omáčka nezhoustne.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4194.jpg)
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4195.jpg)
5.
Uložíme do chladu do uzavíratelné sklenice.
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4223.jpg)
6. Tip na servírování
Zeleninové kari recept • Basmati rýže - základní recept na přípravu recept • Ananasová omáčka s jogurtem recept
![](https://www.svetvemne.cz/_site_media/com_photogallery/recipe/00001710/small/IMG_4221.jpg)
Dobrou chuť!