Nektarinkové čatní
Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
recept,fotorecept,nektarinky,pepř bílý mletý,pepř chilli,Omáčky a prívarky,Recepty indické kuchyně,Bezlepkové
Omáčky a prívarky
Recepty indické kuchyně
Ingredience
Ingredience
Ananasová omáčka s jogurtem recept | - | ||
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept | - | ||
Zeleninové kari recept | - | ||
citron | - | ||
cukr třtinový | 1 | polévková lžíce | |
nektarinky | 350 | gramů | |
pepř bílý mletý | ¼ | čajové lžičky | |
pepř chilli | ¼ | čajové lžičky | |
zázvor kořen | 10 | gramů |
Recept
2.
zázvor kořen 10 gramů • cukr třtinový 1 polévková lžíce • pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky • pepř chilli ¼ čajové lžičky
Přidáme očištěný nastrouhaný zázvor, cukr a koření.
3.
Rozvaříme a necháme chvíli odpařit, dokud omáčka nezhoustne.
5.
Uložíme do chladu do uzavíratelné sklenice.
6. Tip na servírování
Zeleninové kari recept • Basmati rýže - základní recept na přípravu recept • Ananasová omáčka s jogurtem recept
Dobrou chuť!