Nektarinkové čatní

Nektarinková pikantní dochucovací omáčka. Chutney se obvykle podává v malém množství k vegetariánským jídlům. Zvláště dobře dochutí například zeleninové kari.
recept,fotorecept,nektarinky,pepř bílý mletý,pepř chilli,Omáčky a prívarky,Recepty indické kuchyně,Bezlepkové
Omáčky a prívarky
Recepty indické kuchyně
Kategorie
Omáčky a prívarky › Recepty indické kuchyně › Bezlepkové › Asijská kuchyně › Sezona - Nektarinky ›Ingredience
Ingredience
Ananasová omáčka s jogurtem recept | 0 ?? | kcal | |
Basmati rýže - základní recept na přípravu recept | 0 ?? | kcal | |
Zeleninové kari recept | 0 ?? | kcal | |
citron | 0 ?? | kcal | |
cukr třtinový | 1 40 | polévková lžíce kcal | |
nektarinky | 350 126 | gramů kcal | |
pepř bílý mletý | ¼ ?? | čajové lžičky kcal | |
pepř chilli | ¼ ?? | čajové lžičky kcal | |
zázvor kořen | 10 3 | gramů kcal |
Recept

2.
zázvor kořen 10 gramů • cukr třtinový 1 polévková lžíce • pepř bílý mletý ¼ čajové lžičky • pepř chilli ¼ čajové lžičky
Přidáme očištěný nastrouhaný zázvor, cukr a koření.

3.
Rozvaříme a necháme chvíli odpařit, dokud omáčka nezhoustne.


5.
Uložíme do chladu do uzavíratelné sklenice.

6. Tip na servírování
Zeleninové kari recept • Basmati rýže - základní recept na přípravu recept • Ananasová omáčka s jogurtem recept

Dobrou chuť!