Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
BEZMASÁ JÍDLA
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dušené zelí s tempehem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Nektarinkové čatní
HOVĚZÍ MASO
Smažené hovězí kuličky
Zapečený květák
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zapečená cuketa s parmezánem
Kachní prsa s vinnou omáčkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Polévka z velké strakaté fazole
Kuřecí rolky plněné špenátem
Slavnostní jahodové řezy
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Zeleninová polévka
KOLÁČE
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie