Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
BEZMASÁ JÍDLA
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dušené zelí s tempehem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Nektarinkové čatní
HOVĚZÍ MASO
Smažené hovězí kuličky
Zapečený květák
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zapečená cuketa s parmezánem
Kachní prsa s vinnou omáčkou
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit