Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
BEZMASÁ JÍDLA
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dušené zelí s tempehem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Nektarinkové čatní
HOVĚZÍ MASO
Smažené hovězí kuličky
Zapečený květák
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zapečená cuketa s parmezánem
Kachní prsa s vinnou omáčkou
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Švestkový koláč s drobenkou
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Podzimní zeleninová polévka
MUFFINY
Hruškové muffiny
Žampiony plněné kachními játry
Hrášková polévka se strouháním
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit