Národní kuchyně
Více
KUŘECÍ MASO
Kuřecí játra s houbami
BEZMASÁ JÍDLA
Zapékaný květák s bramborami a sýrem
KRŮTÍ MASO
Krůtí prsa s broskví a mozzarellou
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s ovocnou omáčkou
Dušené zelí s tempehem
OMÁČKY A PRÍVARKY
Nektarinkové čatní
HOVĚZÍ MASO
Smažené hovězí kuličky
Zapečený květák
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Pórková polévka s osmaženou cizrnou
Smažený květák ve voňavém těstíčku
Zapečená cuketa s parmezánem
Kachní prsa s vinnou omáčkou
ZÁKUSKY
Obliž prst
Jahodové Míša řezy
CUKROVINKY
Domácí mila sušenky
Ananasové řezy
Tvarohový dezert Míša řezy
KOLÁČE
Hruškový koláč s pudinkem
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškotové kakaové těsto
Citronový chlebíček
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Taštičky plněné sýrem
CHLÉB
Nekynutý chléb z ovesných vloček
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie