svetvemne.cz

Polévky > Masové polévky

Masové polévky

 
Rybí polévka s medvědím česnekem

Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

45 min.

Obtížnost

střední

Vepřová polévka

Jednoduchá gulášová polévka z vepřového masa a brambor.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Kuřecí ramen

Vynikající japonská polévka.

Ukuchtil

Mioo

Čas přípravy

Obtížnost

střední

Ovarová polévka

Hustá svačinová polévka. Podáváme s chlebem nebo pečivem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 20 min.

Obtížnost

nízká

Dršťková polévka

Vynikající klasická domácí dršťková polévka

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

Kachní polévka

Sezónní dobrota gulášového typu nasytí a zahřeje v chladnějších podzimních dnech.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

střední

Boršč

Vynikající recept na hustou maso-zeleninovou polévku z ruské, ukrajinské, bulharské ... kuchyně. Ačkoliv se příprava zdá ve třech hrncích komplikovaná, je ve skutečnosti jednoduchá. Stačí dodržet posloupnost kroků uvedených v receptu a bude skutečně mňam

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

vysoká

Jednoduchá kuřecí polévka

Recept na přípravu vynikající domácí kuřecí polévky se zeleninou.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

2 h.

Obtížnost

nízká

Telecí vývar se zeleninou

Jemná a velmi chutná telecí polévka. Tento oblíbený hovězí-telecí vývar nás výborně zahřeje během sychravých zimních dní i v době nemoci.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

1 h. 50 min.

Obtížnost

střední

Rybí polévka

Lehká rybí polévka z kapra.

Ukuchtil

Norika

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Zelňačka pro děti

Polévku servírujeme s lžičkou bílého jogurtu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

nízká

Hovězí vývar

Návod, jak si připravit domácí polotovar na přípravu hovězí polévky nebo jako kvalitní ingredienci pro další recepty.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Rybí zeleninová polévka

Hustá polévka ze zeleniny a rybího filé. Na polévku doporučujeme použít filé, které obsahuje 100 % masa a není ničím konzervované. Nejvhodnější je filé z ryb, které jsou přímo po ulovení zpracovány a zamrazeny. Samozřejmě, že na polévku můžete použít i jakoukoliv mrazenou nebo čerstvou rybu. Avšak její konzumace je těžší, protože je třeba kontrolovat při pojídání kostičky.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

50 min.

Obtížnost

vysoká

Hovězí polévka

Polévku podáváme s játrovými nebo krupicovými knedlíčky.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

nízká

Čočková polévka s opečenými párky

Výborná svačinové polévka. Podáváme s čerstvým pečivem.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Kotlíkový guláš z mangalici

Vepřový guláš z kvalitního masa mangalici. Maso z mangalici se pro nižší obsah cholesterolu považuje za mnohem zdravější, než běžné vepřové maso z prasete.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

3 h.

Obtížnost

střední

Pikantní kapustnica

Klasická slovenská kapustnica s masem, sušenými švestkami a pikantní klobáskou, která jí přidá charakteristickou chuť.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Iriko Dashi

Recept na přípravu vývaru ze sušených ančoviček Iriko.

Ukuchtil

Michal

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi

Jednoduchá masovo-zeleninová polévka s vlastnoručně připravenými domácími nudlemi.

Ukuchtil

Jurgason

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Kotlíkový guláš bez kotlíku

Guláš ze sporáku na velkou rodinnou oslavu.

Ukuchtil

Dada

Čas přípravy

2 h. 30 min.

Obtížnost

střední

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit