Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Vepřová polévka
Dada 1 h. 30 min. nízká
Zobrazit recept
Gazdovská kapustnica s kroupami
Dada 1 h. 30 min. střední
Zelňačka s čočkou
Dada 1 h. 20 min. střední
Ovarová polévka
Dada 2 h. 20 min. nízká
Kachní polévka
Michal 2 h. střední
Kotlíkový guláš z mangalici
Michal 3 h. střední
Rybí polévka s medvědím česnekem
Dada 45 min. střední
Frankfurtská polévka
Halászlé z pangasia
Dada 30 min. nízká
Boršč
Dada 2 h. vysoká
Rybí zeleninová polévka
Dada 50 min. vysoká
Zelňačka pro děti
Dada 50 min. nízká
Jednoduchá kuřecí polévka
Jurgason 2 h. nízká
Kuřecí polévka s růžičkovou kapustou a domácími nudlemi
Jurgason 60 min. střední
Kapustnice z hovězím masem
Dada 2 h. 10 min. střední
Awase Dashi
Michal — střední
Hovězí polévka
Dada 2 h. 30 min. nízká
Pikantní kapustnica
Telecí dršťková polévka
Dada — střední
Silvestrovská kapustnice
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Telecí polévka
Dada 1 h. 15 min. střední
Telecí vývar se zeleninou
Dada 1 h. 50 min. střední
Thajská kuřecí polévka s kokosovým mlékem
Michal 30 min. nízká
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit