Rybí polévka s medvědím česnekem

Hustá rybí polévka, plná zeleniny, obohacená o oblíbený medvědí česnek.
recept,fotorecept,rybí filé,česnek medvědí,Masové polévky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Masové polévky
Ingredience
Ingredience
| bujón rybí | 4 ?? | kusy kcal | |
| cibule | 250 110 | gramů kcal | |
| mrkev | 350 158 | gramů kcal | |
| olej slunečnicový | 3 405 | polévkové lžíce kcal | |
| paprika červená mletá | 2 32 | čajové lžičky kcal | |
| pepř černý mletý | ½ 9 | čajové lžičky kcal | |
| petržel | 100 63 | gramů kcal | |
| rybí filé | 600 510 | gramů kcal | |
| sůl | 1 0 | čajová lžička kcal | |
| voda | 1250 0 | mililitrů kcal | |
| česnek medvědí | 50 10 | gramů kcal |
Recept

2.
cibule 250 gramů • olej slunečnicový 3 polévkové lžíce
Cibuli očistíme, pokrájíme najemno a osmahneme na oleji.

4.
sůl 1 čajová lžička • pepř černý mletý ½ čajové lžičky
Zeleninu vložíme do hrnce, přidáme sůl a pepř. 5 minut podusíme.


6.
... a nakrájenou rybu.



9.
...a nasekáme.

10.
Přidáme do horké polévky a promícháme.

11.
Podáváme s chlebem.

Dobrou chuť!
























