Národní kuchyně
Více
MASOVÉ POLÉVKY
Rybí polévka s medvědím česnekem
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Rybí kuličky s medvědím česnekem
Rybí zeleninová polévka
Rybí filé v česnekovém těstíčku
Rybí filé pod sýrovou nádivkou
VEPŘOVÉ MASO
Rybí filé na cibuli
Rybí čipsy
Rybí filé v zelenině
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Kokosové oplatkové řezy
Smažená cuketa v jogurtovém těstíčku
Segedínský guláš s hovězím masem
Květákové karbanátky
SLADKÁ JÍDLA
Bramborové šišky s tvarohem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žampionový quiche
18.09.2024
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit