RECEPTY

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Rybí filé pod sýrovou nádivkou

Chutná lehká večeře.

recept,fotorecept,rybí filé,sýr cottage cheese,sýr Ementál,Ryby

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

střední

Kategorie

Ryby  

 

Ingredience

Ingredience

mléko50mililitrů
máslo50gramů
pepř černý mletý½čajové lžičky
petrželová nať25gramů
rohlík bílý120gramů
rybí filé400gramů
sýr Ementál100gramů
sýr cottage cheese150gramů
sůl-
sůl½čajové lžičky
vejce slepičí3kusy

 

Recept

1. 

rybí filé 400 gramů  sůl  máslo 50 gramů

Filé necháme rozmrazit, osolíme a položíme do pekáče, na jehož dno jsme vložili nakrájené máslo.

2. 

rohlík bílý 120 gramů  mléko 50 mililitrů  vejce slepičí 3 kusy  sýr cottage cheese 150 gramů  petrželová nať 25 gramů  sůl ½ čajové lžičky  pepř černý mletý ½ čajové lžičky

Rohlíky nakrájíme a zalijeme mlékem. Přidáme vejce, čerstvý sýr, nasekanou petrželku, sůl a pepř. Promícháme a necháme 10 minut odstát.

3. 

sýr Ementál 100 gramů

Do nádivky přidáme nahrubo nastrouhaný tvrdý sýr a dobře promícháme.

4. 

Nádivku navrstvíme do tvaru kopečků na filé.

5. 

Pekáč uzavřeme a v rozehřáté troubě na 200 °C pečeme 35-40 minut.

6. 

Podle kopečků rozkrájíme na porce. Podáváme s čerstvou zeleninou, případně s vařenými bramborami.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit