Rybí filé v česnekovém těstíčku

Ryba v křupavém voňavém těstíčku. Podáváme s bramborami ochucenými máslem a petrželkou.
recept,fotorecept,rybí filé,česnek,Ryby
Ryby
Ingredience
Ingredience
| mléko | 75 36 | mililitrů kcal | |
| mouka hladká | 100 347 | gramů kcal | |
| olej řepkový | 0 ?? | kcal | |
| petrželová nať | 1 7 | polévková lžíce kcal | |
| rybí filé | 400 340 | gramů kcal | |
| sůl | 0 ?? | kcal | |
| sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
| vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal | |
| česnek | 2 11 | stroužky kcal |
Recept
2.
vejce slepičí 2 kusy • mléko 75 mililitrů • mouka hladká 100 gramů • sůl ½ čajové lžičky • česnek 2 stroužky • petrželová nať 1 polévková lžíce
Z vajec, mléka, mouky, soli, očištěného a prolisovaného česneku a nasekané petrželky umícháme těstíčko.


4.
Smažíme z každé strany asi 6-8 minut na mírném ohni.

Dobrou chuť!




















