Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVĚZÍ MASO
Hovězí sekaná s mrkví
Houbová polévka s černými fazolemi
KNEDLÍKY
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčky z cereálního listového těsta
Houbová polévka ze sušených hub
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kroupová polévka se zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Smetanová čočková polévka s batáty
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Kuřecí rolky plněné špenátem
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
Dýňové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit