Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVĚZÍ MASO
Hovězí sekaná s mrkví
Houbová polévka s černými fazolemi
KNEDLÍKY
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčky z cereálního listového těsta
Houbová polévka ze sušených hub
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kroupová polévka se zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Smetanová čočková polévka s batáty
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit