Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
HOVĚZÍ MASO
Hovězí sekaná s mrkví
Houbová polévka s černými fazolemi
KNEDLÍKY
Houskový knedlík vařený v porcelánovém hrnku
SLANÉ KOLÁČE
Slané koláčky z cereálního listového těsta
Houbová polévka ze sušených hub
SLANÉ CHUŤOVKY
Klasické obložené chlebíčky
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kroupová polévka se zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
KACHNÍ MASO
Kachní stehna s ořechovou nádivkou
Smetanová čočková polévka s batáty
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
Ajurvédská polévka Kičadi
Brynzový posúch se slaninou
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
RYBÍ SALÁTY
Rybí salát z kyselých ryb
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Cheddarové šunkové růžičky
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie