Hrášková polévka se strouháním
Velmi dobrá polévka, která zachutná všem.
recept,fotorecept,brambory,hrášek mražený,Krupicové strouhání,Luštěninové polévky
Luštěninové polévky
Ingredience
Ingredience
Krupicové strouhání recept | 30 | gramů | |
brambory | 150 | gramů | |
cibule | 80 | gramů | |
hrášek mražený | 200 | gramů | |
máslo | 40 | gramů | |
pepř černý mletý | ½ | čajové lžičky | |
petrželová nať | - | ||
sůl | 1 | čajová lžička | |
sůl | - | ||
voda | 1200 | mililitrů |
Recept
3.
hrášek mražený 200 gramů • sůl 1 čajová lžička
... a přisypeme hrášek (čerstvý nebo mražený). Osolíme...
5.
Krupicové strouhání recept 30 gramů
Podle uvedeného receptu si připravíme strouhání a předepsané množství přisypeme do polévky. 10 minut povaříme.
Dobrou chuť!