Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí nákyp s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Pečená vepřová kýta
Kuřecí perkelt
Restované houby Shimeji Bunapi
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Citronové řezy
Kuřecí rolky plněné špenátem
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie