Národní kuchyně▼
Více▼
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí nákyp s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
ZÁKUSKY
Nanukové řezy
KNEDLÍKY
Domácí houskový knedlík z parního hrnce
Karbanátky z červeného zelí
SLADKÁ JÍDLA
Opekance - bobalky
Moravské koláče
KOLÁČE
Rychlý jablkovo-tvarohový koláč
Lité jablečné buchty
SLANÉ CHUŤOVKY
Huspenina
Ořechové jidáše
Ovesné lívance s jablky
ZDRAVÉ KOLÁČKY
Koláč z máku a ovoce
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit