Národní kuchyně
Více
TĚSTOVINY
Těstoviny s dušenou zeleninou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Hrášková polévka se strouháním
BEZMASÁ JÍDLA
Seitan s hráškem
KUŘECÍ MASO
Zapečené těstoviny
ZAJEČÍ A KRÁLIČÍ MASO
Argentinský zajíc s hráškem a kukuřicí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Rýžový salát s hráškem
Kuřecí nákyp s hráškem
VEPŘOVÉ MASO
Plněná sekaná
Žampionovo-masová sekaná s hráškem a kukuřicí
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Mořský čert s hráškovým pyré
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit