Národní kuchyně▼
Více▼
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Těstoviny s dušenou zeleninou
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dip s medvědím česnekem
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Vařená uzená krkovice
Špaldové perníky
Karbanátky z červeného zelí
Medvědí tlapky
Ořechové křupavé kostky
Kaštanové medvědí tlapky
KOLÁČE
Jablečný koláč se skořicí
Tvarohový krémeš
Čevapčiči
MUFFINY
Čokoládové muffiny
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit