Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Těstoviny s dušenou zeleninou
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dip s medvědím česnekem
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
ZÁKUSKY
Obliž prst
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Ananasové řezy
RYBY
Filet z aljašské tresky na páře
Sýrové tyčinky z listového těsta
Fučka
Silvestrovské škvarkové pagáčky
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
Pařížské rohlíčky
Rybí karbanátky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie