Národní kuchyně
Více
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
KACHNÍ MASO
Žampiony plněné kachními játry
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
BEZMASÁ JÍDLA
Pečené zeleninové kuličky
MASOVÉ POLÉVKY
Telecí polévka
VEPŘOVÉ MASO
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem.
Těstoviny s dušenou zeleninou
OMÁČKY A PRÍVARKY
Dip s medvědím česnekem
KUŘECÍ MASO
Kuře Cacciatore
POMAZÁNKY
Vajíčková pomazánka s medvědím česnekem
KRŮTÍ MASO
Krůtí maso v jogurtové omáčce s medvědím česnekem
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
KOLÁČE
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit