Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem

Fakt skvělá pochoutka! Vyzkoušejte!
recept,fotorecept,dýně hokaido,semínka dýňová loupaná,semínka dýňová loupaná,těsto lístkové,Slané koláče
Slané koláče
Ingredience
Ingredience
balkánský sýr | 200 520 | gramů kcal | |
cibule | 80 36 | gramů kcal | |
dýně hokaido | 400 160 | gramů kcal | |
rozmarýn sušený | 0 ?? | kcal | |
semínka dýňová loupaná | 25 140 | gramů kcal | |
semínka dýňová loupaná | 0 ?? | kcal | |
sůl | ½ 0 | čajové lžičky kcal | |
těsto lístkové | 275 1100 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 2 176 | kusy kcal |
Recept

2.
cibule 80 gramů
Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a přidáme nakrájenou dýni. Dusíme za občasného míchání, dokud dýně nezměkne.

3.
Do pánve přidáme rozmarýn, promícháme a odstavíme. Dýňovou směs necháme vychladnout.



6.
vejce slepičí 1 kus • sůl ½ čajové lžičky
Nakonec přidáme vejce, sůl a vše spolu dobře promícháme.

7.
těsto lístkové 275 gramů
Těsto vyválíme na plech vyložený papírem na pečení. Do středu rovnoměrně naneseme dýňovou nádivku. Zarolujeme.

8.
vejce slepičí 1 kus • semínka dýňová loupaná
Potřeme rozšlehaným vejcem. Vrch posypeme dýňovými semínky.

9.
Pečeme 25 min. při teplotě 200 °C.
Dobrou chuť!