Hokkaido bábovka s tvarohem

Úžasně jemná a šťavnatá bábovka.
recept,fotorecept,dýně hokaido,Bábovky
Bábovky
Ingredience
Ingredience
cukr moučkový | 0 ?? | kcal | |
cukr třtinový | 75 297 | gramů kcal | |
dýně hokaido | 350 140 | gramů kcal | |
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% | 100 64 | mililitrů kcal | |
mouka polohrubá | 200 712 | gramů kcal | |
mouka polohrubá | 0 ?? | kcal | |
máslo | 25 184 | gramů kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
olej slunečnicový | 50 450 | mililitrů kcal | |
skořice mletá | ½ 7 | čajové lžičky kcal | |
skořice mletá | 0 ?? | kcal | |
soda bikarbona | 1 0 | čajová lžička kcal | |
tvaroh hrudkový | 250 293 | gramů kcal | |
vejce slepičí | 3 264 | kusy kcal | |
voda | 150 0 | mililitrů kcal |
Recept


3.
voda 150 mililitrů • skořice mletá ½ čajové lžičky
Přidáme dýni, přilijeme vodu a přisypeme skořici. 10 minut podusíme.

4.
cukr třtinový 75 gramů
Odstavíme z ohně, vmícháme cukr a necháme vychladnout (nejrychleji ve studené vodní lázni).

5.
Dýňovou kaši přendáme do misky...

6.
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% 100 mililitrů • olej slunečnicový 50 mililitrů • vejce slepičí 3 kusy
... přidáme mléko, olej a vajíčka. Rozmícháme.

7.
mouka polohrubá 200 gramů • soda bikarbona 1 čajová lžička
Přisypeme mouku a sodu bikarbonu, promícháme.



10.
Pečeme 50 min. při teplotě 175 °C.

11.
Upečenou a vychlazenou bábovku vyklopíme a posypeme skořicí smíchanou s cukrem.

12.
Nakrájíme.

Dobrou chuť!