Třená bábovka

Třená bábovka obsahuje větší množství tuku. Její název je odvozen od procesu zpracování, při kterém máslo třeme s cukrem. Je to klasická, oblíbená bábovka, voňavá a šťavnatá.
recept,fotorecept,máslo,máslo,Bábovky
Bábovky
Kategorie
Bábovky ›Ingredience
Ingredience
cukr moučkový | 140 544 | gramů kcal | |
kypřicí prášek do pečiva | 1 ?? | balení kcal | |
mléko čerstvé s obsahem tuku 3,5% | 200 128 | mililitrů kcal | |
mouka polohrubá | 250 890 | gramů kcal | |
mouka polohrubá | 0 ?? | kcal | |
máslo | 125 918 | gramů kcal | |
máslo | 0 ?? | kcal | |
vaječný bílek | 4 68 | kusy kcal | |
vaječný žloutek | 4 228 | kusy kcal | |
škrob kukuřičný | 40 145 | gramů kcal |
Recept



4.
mouka polohrubá 250 gramů • škrob kukuřičný 40 gramů • kypřicí prášek do pečiva 1 balení
... a mouku smíchanou s kukuřičným škrobem a kypřicím práškem.


6.
... a opatrně utřeme dohladka.


8.
Pečeme 40 min. při teplotě 175 °C.

9.
Upečenou a vychladlou bábovku vyklopíme, posypeme prosátým moučkovým cukrem.

Dobrou chuť!