Máslová rýže parboiled

Rýže parboiled je díky své technologické přípravě zdravější než klasická bílá rýže. Pro její nevýraznou chuť ji však má málokdo v oblibě. Při přípravě rýže s máslem se z ní stává chutná příloha.
recept,fotorecept,rýže dlouhozrnná Parboiled,máslo,Rýže,Bezlepkové
Rýže
Ingredience
Ingredience
máslo | 50 367 | gramů kcal | |
rýže dlouhozrnná Parboiled | 200 712 | gramů kcal | |
sůl himálajská růžová | 1 0 | čajová lžička kcal | |
voda | 350 0 | mililitrů kcal |
Recept

2.
voda 350 mililitrů • sůl himálajská růžová 1 čajová lžička
Rýži vložíme do studené vody, osolíme a pomalu přivedeme do varu. Poté 10 minut vaříme zakrytou, odstavíme z ohně a necháme 10 minut dojít.


Dobrou chuť!