Národní kuchyně▼
Více▼
OMÁČKY A PRÍVARKY
Červená čočka se špenátem
SLANÉ CHUŤOVKY
Slané tvarohové polštářky
BEZMASÁ JÍDLA
Kokosová dušená zelenina
Čočkovo-dýňové kari
Hrachovo špenátový prívarok
POMAZÁNKY
Česneková pomazánka s cottage sýrem
Zeleninové kari
RÝŽE
Špenátová rýže
Plněná veganská tykev
Celozrnný kuskus se zeleninou
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s meduňkou
Pohankové rizoto s fenyklem
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
SUCHÉ PEČIVO
Londýnské štangličky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
SLANÉ KOLÁČE
Koláč z kyseného zelí
Karbanátky z červeného zelí
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Makovo-jablečný koláč
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit