Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Vanilkové soufflé
Michal 30 min. střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Čokoládovo-švestkové suflé
Michal — nízká
ZÁKUSKY
Zákusek Tisíclist
Michal 1 h. 30 min. vysoká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
Michal 1 h. 20 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
Tradiční francouzský jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Plněné zelné listy
Medové řezy s ořechovým griliášem
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
BEZMASÁ JÍDLA
Kofty z červené řepy
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí s jablky
Karbanátky z červeného zelí
MASOVÉ POLÉVKY
Dršťková polévka
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
Kotlíkový guláš bez kotlíku
Frankfurtská polévka
Francouzský jablkový koláč
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit