Národní kuchyně
Více
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Michal 30 min. střední
KOLÁČE
Čokoládovo-švestkové suflé
Michal — nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
Vanilkové soufflé
ZÁKUSKY
Zákusek Tisíclist
Michal 1 h. 30 min. vysoká
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
Michal 1 h. 20 min. střední
SLANÉ KOLÁČE
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
HOVĚZÍ MASO
Dršťkový perkelt
OMÁČKY A PRÍVARKY
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit