Francouzská specialita, tradičně zapékaná s vynikajícím švýcarským sýrem Gruyère. Jako alternativu doporučuji vyzkoušet sýr Cantal.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
2 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Návod na přípravu jednoduchého francouzského dezertu, jehož základ tvoří hustá bílá omáčka a sníh z vaječných bílků.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
30 min.Obtížnost
střední
Recept na jeden z nejkrémovějších zákusků, který se skládá z vrstev listového těsta a lahodného vanilkového krému. Název je překlad z francouzského Mille-feuille (mil-foij), což znamená tisíc listů.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
vysoká
Rychlý recept na šťavnaté kachní masíčko s výbornou sladko-kyselou omáčkou.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
30 min.Obtížnost
střední
Tradiční omáčka francouzské kuchyně z másla a šlehaných žloutků.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
15 min.Obtížnost
nízká
Lehký a lahodný zákusek, ideální na závěr romantické večeře.
Ukuchtil
MichalČas přípravy
—Obtížnost
nízká
Lahodný francouzský cibulový koláč.
Ukuchtil
ZuzkaČas přípravy
1 h. 30 min.Obtížnost
nízká
Vynikající zapečené tenké plátky z brambor se smetanou a sýrem. Ideální když potřebujete doplnit kalorie :)
Ukuchtil
MichalČas přípravy
1 h. 20 min.Obtížnost
střední