Národní kuchyně
Více
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Gratinované brambory
Michal 1 h. 20 min. střední
Zobrazit recept
KOLÁČE
Vanilkové soufflé
Michal 30 min. střední
ZÁKUSKY
Zákusek Tisíclist
Michal 1 h. 30 min. vysoká
SLANÉ CHUŤOVKY
Holandská omáčka
Michal 15 min. nízká
KACHNÍ MASO
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou
Čokoládovo-švestkové suflé
Michal — nízká
SLANÉ KOLÁČE
Domácí francouzský cibulový koláč
Zuzka 1 h. 30 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Cibulová polévka
Michal 2 h. 30 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Houbová smaženice z klouzků
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Banánové krémové řezy s tvarohem
Krémový ořechový zákusek
Medové řezy s ořechovým griliášem
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
HOVĚZÍ MASO
Chilli con carne
Karbanátky z červeného zelí
Segedínský guláš s hovězím masem
Třešňová bublanina
Květákové karbanátky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit