Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Miso polévka s tofu
Awase Dashi
Michal — střední
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
RYBY
Losos na Teriyaki
Domácí sushi
Mioo — vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Grenadýrský pochod
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
Fazolová polévka na sladkokyselo
Polévka z velké strakaté fazole
Prošívaná deka
Hrnkový koláč z domácí pekárny
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
Tvarohovo-kakaový koláč
TĚSTOVINY
Brynzové halušky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit