Národní kuchyně
Více
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Losos na Teriyaki
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit