Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
RYBY
Losos na Teriyaki
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Šomló halušky (Somlói galuska)
Tvarohový velikonoční mazanec
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Likérové kostky
Brownie dort s ovocem
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit