Národní kuchyně▼
Více▼
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
Zobrazit recept
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Miso polévka s tofu
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
RYBY
Losos na Teriyaki
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Pařížský krém s čokoládou
SUCHÉ PEČIVO
Griliášky
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
Medvědí tlapky
Bůčkové karbanátky
Karbanátky z červeného zelí
SLANÉ KOLÁČE
Pórkový koláč se sýrem
Ořechové měsíčky
CUKROVINKY
Karamelové kuličky s marcipánem
Pečený turecký med
Čevapčiči
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit