Národní kuchyně▼
Více▼
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Restované houby Shimeji Bunapi
Michal 15 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Losos na Teriyaki
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Miso polévka s tofu
Awase Dashi
Michal — střední
Tradiční francouzský jablečný koláč
ROLÁDY
Štafetky
Smetanová polévka z fazolových lusků
Karbanátky z červeného zelí
Lité jablečné buchty
KACHNÍ MASO
Pečená kachna - nejjednodušší způsob přípravy
VEPŘOVÉ MASO
Katův šleh - Kaťák
Dršťková polévka
Telecí vývar se zeleninou
ZAVÁŘKY DO POLÉVEK
Játrové noky do polévky
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit