Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
RYBY
Losos na Teriyaki
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Domácí sushi
Mioo — vysoká
ZÁKUSKY
Obliž prst
Ananasové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Šup-šup zákusek
ROLÁDY
Štafetky
Meruňkové koláčky
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
VEPŘOVÉ MASO
Plněné vepřové závitky
Pizza šunkové trojúhelníčky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
Brynzové kroupy s chřestem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové knedlíčky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie