Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Zobrazit recept
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Losos na Teriyaki
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
Jahodový zákusek s mascarpone
Tvarohovo-višňové řezy
Rychlý tvarohový koláč z listového těsta
Tvarohový dezert Míša řezy
Karbanátky z červeného zelí
Arašídové sendviče z listového těsta
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Kalamáry na grilu
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
DEZERTY
Rebarborové krémové řezy
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit