Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Zobrazit recept
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Kuřecí ramen
Mioo — střední
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Losos na Teriyaki
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
Květák v mandžuské omáčce
Karbanátky z červeného zelí
KUŘECÍ MASO
Kuřecí maso na čínský způsob
Křehký tvarohový šnek
VEPŘOVÉ MASO
Vepřový wok s tofu
Tvarohová vosí hnízda
TĚSTOVINY
Boloňské špagety
Jarní čínská polévka
Pudinková vosí hnízda
Kroupová polévka se zeleninou
RIZOTO
Hráškové rizoto
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit