Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Domácí sushi
Mioo — vysoká
Zobrazit recept
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
SLANÉ CHUŤOVKY
Gomashio - sezamová sůl
Michal 10 min. nízká
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Kombu Dashi
Michal 4 h. nízká
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízká
Losos na Teriyaki
Kuřecí ramen
Mioo — střední
Houbová smaženice z klouzků
Smetanová polévka z fazolových lusků
ZÁKUSKY
Citronové řezy
Brynzové tyčinky
VEPŘOVÉ MASO
Zapékané plněné bedly
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZAVAŘENINY
Zavařujeme hrušky
Mrkvový zákusek s tvarohem
Karbanátky z červeného zelí
Květák v mandžuské omáčce
Pěnový jablečný koláč
Pudinková vosí hnízda
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit