RECEPTY

Gomashio - sezamová sůl

Gomashio - sezamová sůl

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Recept na ochucovadlo pocházející z japonské tradiční kuchyně. Používá se k ochucení rýže, luštěnin, nebo ryby.

recept,fotorecept,semínka sezamová,Slané chuťovky,Recepty japonské kuchyně,Bezlaktózové,Bezlepkové

Slané chuťovky

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

Ingredience

Ingredience

semínka sezamová

40

230

gramů

kcal

sůl

4

0

gramy

kcal

 

Recept

1. 

semínka sezamová 40 gramů

Sezamová semínka opražíme nasucho za stálého promíchávání dohněda.

Sezamová semínka opražíme nasucho za stálého...

2. 

sůl 4 gramy

Vychladlá opražená semínka jemně rozmixujeme se solí.

Vychladlá opražená semínka jemně rozmixujeme...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit