Nakládaná ředkvička se sezamem

Jednoduchá ale velmi efektní kombinace nakládané velké bílé ředvičky s kvalitním sezamovým olejem a sezamovým semínkem zpestří vaše jídlo nebo nabídku chuťovek na párty.
recept,fotorecept,nakládaná ředkvička - Takuan,olej sezamový,Slané chuťovky,Bezlaktózové,Recepty japonské kuchyně,Korejská kuchyně,Bezlepkové
Slané chuťovky
Recepty japonské kuchyně
Kategorie
Slané chuťovky › Bezlaktózové › Recepty japonské kuchyně › Korejská kuchyně › Bezlepkové › Asijská kuchyně ›Ingredience
Ingredience
nakládaná ředkvička - Takuan | 60 42 | gramů kcal | |
olej sezamový | 1 133 | polévková lžíce kcal | |
semínka sezamová | ½ 15 | čajové lžičky kcal |
Recept
1.
nakládaná ředkvička - Takuan 60 gramů • olej sezamový 1 polévková lžíce • semínka sezamová ½ čajové lžičky
Nakládanou žlutou ředkvičku jednoduše nakrájíme na plátky silné 2 mm. Promícháme s kvalitním sezamovým olejem a sezamovými semínky.

Dobrou chuť!