RECEPTY

Nakládaná ředkvička se sezamem

Nakládaná ředkvička se sezamem

Jednoduchá ale velmi efektní kombinace nakládané velké bílé ředvičky s kvalitním sezamovým olejem a sezamovým semínkem zpestří vaše jídlo nebo nabídku chuťovek na párty.

recept,fotorecept,nakládaná ředkvička - Takuan,olej sezamový,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové,Recepty japonské kuchyně,Korejská kuchyně

Slané chuťovky

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

1

Čas přípravy

5 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

nakládaná ředkvička - Takuan60gramů
olej sezamový1polévková lžíce
semínka sezamová½čajové lžičky

 

Recept

1. 

nakládaná ředkvička - Takuan 60 gramů  olej sezamový 1 polévková lžíce  semínka sezamová ½ čajové lžičky

Nakládanou žlutou ředkvičku jednoduše nakrájíme na plátky silné 2 mm. Promícháme s kvalitním sezamovým olejem a sezamovými semínky.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie