RECEPTY

Pečené kaštany

Pečené kaštany

Prověřený postup pro přípravu snadno oloupatelných kaštanů pečených v troubě. Nejchutnější jsou teplé, takže dlouho po dopečení nečekejte!

recept,fotorecept,jedlé kaštany,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

jedlé kaštany400gramů
sůl1špetka
voda50mililitrů

 

Recept

1. 

jedlé kaštany 400 gramů

Kaštany přebereme, důkladně umyjeme a osušíme v papírové utěrce.

2. 

Každý kaštan nařízneme přes slupku na oblé straně do hloubky 1-2 mm.

3. 

voda 50 mililitrů  sůl 1 špetka

Kaštany naskládáme do zapékací mísy nakrojenou částí nahoru. Podlijeme je trochou vody a osolíme.

4. 

Pečeme 35 min. při teplotě 220 °C.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie