Prověřený postup pro přípravu snadno oloupatelných kaštanů pečených v troubě. Nejchutnější jsou teplé, takže dlouho po dopečení nečekejte!
recept,fotorecept,jedlé kaštany,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové
Slané chuťovky
Ukuchtil
Počet porcí
4
Čas přípravy
40 min.
Obtížnost
nízká
2.
Každý kaštan nařízneme přes slupku na oblé straně do hloubky 1-2 mm.
3.
voda 50 mililitrů • sůl 1 špetka
Kaštany naskládáme do zapékací mísy nakrojenou částí nahoru. Podlijeme je trochou vody a osolíme.
4.
Pečeme 35 min. při teplotě 220 °C.
Dobrou chuť!
jedlé kaštany | 400 | gramů | |
sůl | 1 | špetka | |
voda | 50 | mililitrů |