RECEPTY

Šunka s křenem v huspenině

Šunka s křenem v huspenině

Předkrm vhodný během hostin v zimních měsících.

recept,fotorecept,vepřové koleno,vepřové kopyta,Křen sterilovaný,šunka vepřová,Slané chuťovky,Bezlepkové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

Křen sterilovaný2čajové lžičky
olivy s papričkou-
sýr tavený60gramů
vejce slepičí2kusy
vepřové koleno1kus
vepřové kopyta2kusy
voda2litry
šunka vepřová100gramů

 

Recept

1. Příprava huspeninového vývaru

vepřové koleno 1 kus  vepřové kopyta 2 kusy  voda 2 litry

Vepřové koleno a vepřové nožičky vaříme 2 hodiny v mírně osolené vodě.

2. Příprava křenové náplně

sýr tavený 60 gramů  Křen sterilovaný 2 čajové lžičky

Sýr utřeme s křenem.

3. Plnění šunky a příprava vajec

šunka vepřová 100 gramů  vejce slepičí 2 kusy

Plátky šunky plníme připravenou náplní a svineme do roládky. Vejce uvaříme natvrdo a po vychladnutí je nakrájíme na kolečka.

4. Uložení ingrediencí do misek

olivy s papričkou

Na dno mělkých skleněných misek uložíme rolku plněné šunky, přidáme 2 kolečka vejce a olivy.

5. 

Do misek nalijeme přiměřené množství vývaru a v chladu necháme 12 hodin ztuhnout.

6. Podáváme

Každou misku těsně před podáváním opatrně vyklopíme na talíř. Servírujeme s chlebem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie