RECEPTY

Grilovaná kápie s česnekem

Grilovaná kápie s česnekem

Vynikající chuťovka pro všechny labužníky. Podáváme s kousky opečené bagety, nebo chleba.

recept,fotorecept,paprika kapie čerstvá ,česnek,Slané chuťovky,Recepty na letní grilování,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

střední

 

Ingredience

Ingredience

olej olivový0
paprika kapie čerstvá -
sůl-
voda-
česnek-

 

Recept

1. 

paprika kapie čerstvá

Papriky umyjeme, překrojíme na poloviny a vyčistíme.

2. 

olej olivový

Natřeme je olejem.

3. 

Položíme na rozpálený gril a asi 10 minut (do změknutí) grilujeme z vnější strany.

4. 

Otočíme a 4-5 minut grilujeme z druhé strany.

5. 

česnek  olej olivový  sůl

Očistíme, prolisujeme česnek a smícháme ho s olejem a solí.

6. 

voda

Vmícháme trochu vody.

7. 

Z grilovaných paprik stáhneme opečenou slupku.

8. 

Natřeme připraveným česnekem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit