RECEPTY

Marinovaný losos na studeno

Marinovaný losos na studeno

Jednoduchý recept na marinovaného lososa pro studenou kuchyni.

recept,fotorecept,losos filet,kopr,červená řepa,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Ukuchtil

Počet porcí

Čas přípravy

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

brandy1polévková lžíce
cukr krystalový1polévková lžíce
kopr2čajové lžičky
losos filet400gramů
sůl2čajové lžičky
červená řepa400gramů

 

Recept

1. 

losos filet 400 gramů

Filet z lososa vložíme do misky tak, aby vyplnil celou plochu dna.

2. 

sůl 2 čajové lžičky  cukr krystalový 1 polévková lžíce  kopr 2 čajové lžičky

Filet posypeme hrubozrnnou solí, krystalovým cukrem a sušeným koprem.

3. 

červená řepa 400 gramů  brandy 1 polévková lžíce

Červenou řepu nastrouháme najemno a v rovnoměrné vrstvě uložíme na filet. Pokapeme s brandy. Misku zavřeme a odložíme do ledničky na 3-4 dny.

4. 

Filet opartně očistíme od marinády příborovým nožm, nakrájíme na tenké plátky a podáváme na kanapkách, jednohubkách, obložený chléb nebo jako součást studené mísy.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie