Národní kuchyně▼
Více▼
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Marcipánové rohlíčky
Linecká sobí kolečka
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Sněhová linecká kolečka
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
ZÁKUSKY
Banánové krémové řezy s tvarohem
Hrníčková bublanina s hroznovým vínem
PALAČINKY
Jemné smetanové palačinky
VEPŘOVÉ MASO
Vařená uzená krkovice
Šomló halušky (Somlói galuska)
Tvarohový velikonoční mazanec
KUŘECÍ MASO
Zapečená kuřecí prsa s pórkem
Karbanátky z červeného zelí
HOVĚZÍ MASO
Hovězí kostky ve smetanové omáčce s mrkví
Likérové kostky
Brownie dort s ovocem
Smažené řízky z uzeného hovězího jazyka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit