Národní kuchyně
Více
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Marcipánové rohlíčky
Linecká sobí kolečka
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Sněhová linecká kolečka
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
SLANÉ PEČIVO
Česnekové trojúhelníky
ZÁKUSKY
Krémové řezy s mascarpone
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
Ananasové řezy
Tvarohovo-višňové řezy
Brynzový posúch se slaninou
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Ajurvédská polévka Kičadi
Strouhaný tvarohový koláč s jablky
Vanilkové soufflé
Tvarohovo-meruňkové řezy
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
RYBY
Pečený pstruh
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie