Národní kuchyně▼
Více▼
PALAČINKY
Špaldově vaječné fit palačinky
KOLÁČE
Pudinková vosí hnízda
HOUBOVÉ POLÉVKY
Polévka z ryzců
SUCHÉ PEČIVO
Kakaová kolečka plněná tvarohovým krémem
Marcipánové rohlíčky
Linecká sobí kolečka
DORTY
Třípatrový kaštanový dort
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdl plněný dýní a balkánským sýrem
Sněhová linecká kolečka
BEZMASÁ JÍDLA
Bramboráky s pórkem
TĚSTOVINY
Špagety all'Amatriciana
SLADKÁ JÍDLA
Nekynuté jogurtové koblihy
Tradiční francouzský jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
ZELENINOVÉ SALÁTY
Salát z červené řepy s celerem a jogurtem
Koláč z kyseného zelí
RYBY
Mořský čert se zeleným pestem
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Bramborovo-brynzové krokety
Makovo-jablečný koláč
VEPŘOVÉ MASO
Jemné masové kuličky s knedlíkem a omáčkou
Salát z červené řepy s jogurtem a madlemi
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Mrkvová ostro-kyselá polévka
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit