Národní kuchyně
Více
BEZMASÁ JÍDLA
Smažený kořen lotosu
Michal 40 min. nízká
Zobrazit recept
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Miso polévka s fazolovými lusky
Michal 25 min. střední
Tofu v čočkové omáčce
Michal 45 min. střední
SLANÉ CHUŤOVKY
Nakládaná ředkvička se sezamem
Michal 5 min. nízká
KOLÁČE
Fazolové buchty
Michal 1 h. 30 min. střední
Miso polévka s tofu
Michal 15 min. nízká
Restované houby Shimeji Bunapi
TĚSTOVINY
Těstoviny s omáčkou z černé fazole
Květák v mandžuské omáčce
Michal 60 min. vysoká
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
Michal 40 min. střední
Pikantní hrách s mrkví
Dada — střední
KUŘECÍ MASO
Indické máslové kuře
Kofty z červené řepy
Dada 60 min. střední
Pikantní jablečné čatní s kokosem
Dada 30 min. střední
ZELENINOVÉ SALÁTY
Pórkový salát s jogurtem
Dada 60 min. nízká
CHLÉB
Indické chlebové placky Čapátí
Červená čočka se špenátem
Zelí pak choi s houbami shiitake
Michal 25 min. nízká
Květák s indickým kořením
Zuzka 40 min. nízká
MASOVÉ POLÉVKY
Awase Dashi
Michal — střední
Kokosová dušená zelenina
Dada 40 min. střední
Čočkovo-dýňové kari
Hrachovo špenátový prívarok
Nektarinkové čatní
Dada 15 min. střední
Kuřecí perkelt
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Houbová smaženice z klouzků
Tradiční francouzský jablečný koláč
DORTY
Nepečený jablkový dort s mascarpone
ZÁKUSKY
Medové řezy s ořechovým griliášem
ŠTRÚDLY
Pudinkový závin
BRAMBOROVÉ PŘÍLOHY
Brambory opečené na másle
SUCHÉ PEČIVO
Marcipánoví pavoučci
SLANÉ KOLÁČE
Brynzový posúch se slaninou
Pěnový jablečný koláč
Karbanátky z červeného zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit