RECEPTY

Losos na Teriyaki

Losos na Teriyaki

Návod na rychlou a šetrnou přípravu výborného a zdravého pokrmu.

recept,fotorecept,losos filet,omáčka Teriyaki,Ryby,Recepty japonské kuchyně,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Recepty japonské kuchyně

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

10 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

losos filet300gramů
omáčka Teriyaki2polévkové lžíce

 

Recept

1. 

losos filet 300 gramů

Filet z lososa nakrájíme na větší kousky stejné tloušťky do 1 cm.

2. 

Osmahneme dooranžova z obou stran na vlastním tuku, který se teplem postupně uvolní.

3. 

omáčka Teriyaki 2 polévkové lžíce

Přidáme trochu omáčky Teriyaki, naposledy otočíme a už jen krátce opékáme, aby se losos nevysušil. Podáváme posypané sezamem.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie