RECEPTY

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

recept,fotorecept,hořčice dijonská,majoránka,oregano,paprika červená mletá,losos filet,Ryby,Bezlepkové,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

citronová šťáva2čajové lžičky
hořčice dijonská1polévková lžíce
losos filet250gramů
majoránka1polévková lžíce
olej olivový2polévkové lžíce
oregano1polévková lžíce
paprika červená mletá-
sůl-

 

Recept

1. 

olej olivový 1 polévková lžíce  hořčice dijonská 1 polévková lžíce  citronová šťáva 2 čajové lžičky

V menší misce rozšleháme olivový olej, hořčici a citronovou šťávu.

2. 

majoránka 1 polévková lžíce  oregano 1 polévková lžíce  paprika červená mletá  sůl

V druhé menší misce smícháme sušenou majoránku s oreganem, špetkou červené papriky a solí.

3. 

losos filet 250 gramů  olej olivový 1 polévková lžíce

Lososové filety (pokud mají kůži, tak ji neodstraňujeme) namočíme do hořčicové směsi a obalíme v bylinkovém obalu. Na pánvi rozehřejeme olej, lososa položíme na olej stranou na níž má kůži. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli odkryjeme, lososa osmahneme ze všech stran.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie