svetvemne.cz

Losos v bylinkovo-hořčičném obalu

     

Ryba v bylinkovém obalu, s množstvím zdravého tuku je prostě vynikající.

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

25 min.

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:   

 

Citronová šťáva2čajové lžičky
Hořčice dijonská1polévková lžíce
Losos filet250gramů
Majoránka1polévková lžíce
Olej olivový2polévkové lžíce
Oregano1polévková lžíce
Paprika červená mletág
Sůlg

1. 

olej olivový 1 PL  hořčice dijonská 1 PL  citronová šťáva 2 ČL

V menší misce rozšleháme olivový olej, hořčici a citronovou šťávu.

2. 

majoránka 1 PL  oregano 1 PL  paprika červená mletá  sůl

V druhé menší misce smícháme sušenou majoránku s oreganem, špetkou červené papriky a solí.

3. 

losos filet 250 g  olej olivový 1 PL

Lososové filety (pokud mají kůži, tak ji neodstraňujeme) namočíme do hořčicové směsi a obalíme v bylinkovém obalu. Na pánvi rozehřejeme olej, lososa položíme na olej stranou na níž má kůži. Zakryjeme a dusíme. Po chvíli odkryjeme, lososa osmahneme ze všech stran.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit