RECEPTY

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Pangasia politého omáčkou podáváme s vařenými brambory a opečenou cuketou. Pangasia a brambory nejsnadněji připravíme v parním hrnci.

recept,fotorecept,pangasius mražený,brambory,smetana ke šlehání (30-33% tuku),Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Sezónní recepty

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

střední

Ingredience

Ingredience

brambory

800

736

gramů

kcal

cibule

120

53

gramů

kcal

citronová šťáva

0

??

kcal

cuketa

200

36

gramů

kcal

hořčice kremžská

2

33

polévkové lžíce

kcal

koření nové

0

??

kcal

mléko

100

48000

litrů

kcal

máslo

50

367

gramů

kcal

olej olivový

3

396

polévkové lžíce

kcal

pangasius mražený

1400

1120

gramů

kcal

paprika červená mletá

0

??

kcal

smetana ke šlehání (30-33% tuku)

250

778

mililitrů

kcal

sůl

2

0

čajové lžičky

kcal

sůl

0

??

kcal

škrob kukuřičný

2

37

čajové lžičky

kcal

 

Recept

1. říprava ryby

pangasius mražený 1400 gramů  citronová šťáva  sůl 2 čajové lžičky  koření nové  paprika červená mletá

Pangasia necháme rozmrazit, omyjeme ho a osušíme papírovou utěrkou. Ryby rozložíme na pracovní desce, pokapeme je citronovou šťávou, posypeme solí, pepřem a mletou červenou paprikou.

Pangasia necháme rozmrazit, omyjeme ho a...

2. Brambory

brambory 800 gramů

Brambory očistíme, omyjeme a překrojíme na poloviny. Vložíme je do spodní nádoby parního hrnce. (Můžeme je také uvařit ve slané vodě).

Brambory očistíme, omyjeme a překrojíme na...

3. 

Pangasia vložíme do vrchních nádob parního hrnce, čas paření nastavíme na 40 minut a rybu s bramborami paříme. (Pangasia můžeme připravit i dušením pod pokličkou v pánvi, podle potřeby jej podlijeme vodou).

Pangasia vložíme do vrchních nádob parního...

4. Cuketa

cuketa 200 gramů  máslo 50 gramů  sůl

Cuketu očistíme, nakrájíme na tenká kolečka. V pánvi rozpustíme máslo, vložíme cuketu a opékáme ji do mírného zhnědnutí. Opečenou jemně posolíme a vyjmeme ji z pánve na sítko, necháme okapat a máslo vrátíme zpět do pánve.

Cuketu očistíme, nakrájíme na tenká kolečka....

5. Omáčka

olej olivový 3 polévkové lžíce  cibule 120 gramů

K máslu přidáme olej, přisypeme očištěnou najemno nakrájenou cibuli a osmahneme ji dohněda.

K máslu přidáme olej, přisypeme očištěnou...

6. 

smetana ke šlehání (30-33% tuku) 250 mililitrů  mléko 100 litrů  škrob kukuřičný 2 čajové lžičky  hořčice kremžská 2 polévkové lžíce

Do smetany přidáme mléko, ve kterém jsme rozmíchali kukuřičný škrob. Tekutinu přilijeme k cibuli a mícháme do zhoustnutí. Nakonec přidáme hořčici a převaříme.

Do smetany přidáme mléko, ve kterém jsme...

Dobrou chuť!

Doporučené recepty

Články

Oblíbené hledání

Nejpopulárnější recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit