Národní kuchyně▼
Více▼
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v těstíčku
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Surimi - rybí karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
HOVĚZÍ MASO
Maďarský guláš
KOLÁČE
Tradiční francouzský jablečný koláč
ZÁKUSKY
Jahodové Míša řezy
Ovarová polévka
RIZOTO
Jednoduché kachní rizoto
SLADKÁ JÍDLA
Rýžový nákyp s tvarohem
ZELENINOVÉ SALÁTY
Zelný salát Coleslaw
BEZMASÁ JÍDLA
Karbanátky z červeného zelí
Ovesné lívance s jablky
OMÁČKY A PRÍVARKY
Čočkový masala dál
VEPŘOVÉ MASO
Mexické soté
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 9 • Přihlásit