Národní kuchyně
Více
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v těstíčku
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Surimi - rybí karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit