Národní kuchyně
Více
RYBY
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v těstíčku
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Surimi - rybí karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunkové muffiny
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka na sladkokyselo
KOLÁČE
Hrnkový koláč z domácí pekárny
Prošívaná deka
Karbanátky z červeného zelí
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Tvarohovo-kakaový koláč
Jablečné řezy s čokoládou
Špenátovo brynzové chuťovky
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit