Národní kuchyně
Více
RYBY
Pangasius se smetanovo-hořčicovou omáčkou
Smažená ryba v koprovém těstíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v těstíčku
Pangasius v listovém těstě s brusinkami
Surimi - rybí karbanátky
MASOVÉ POLÉVKY
Halászlé z pangasia
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Pangasius na másle a cibuli
Pangasius na zázvoru s čínskými nudlemi
ZÁKUSKY
Obliž prst
Ananasové řezy
OMÁČKY A PRÍVARKY
Hrachový prívarok ze žlutého sušeného hrachu
Šup-šup zákusek
ROLÁDY
Štafetky
KOLÁČE
Meruňkové koláčky
MASOVÉ SALÁTY
Řepný salát s majonézou
VEPŘOVÉ MASO
Plněné vepřové závitky
SLANÉ CHUŤOVKY
Pizza šunkové trojúhelníčky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí prsa na bílé ředkvi
BEZMASÁ JÍDLA
Brynzové kroupy s chřestem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohové knedlíčky
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie