Pangasius na bambusových výhoncích

Příprava oblíbené ryby v parním hrnci
recept,fotorecept,pangasius mražený,sterilované bambusové výhonky,brambory,fazolové lusky zelené mražené,Ryby,Recepty pro parní hrnec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Ryby
Ingredience
Ingredience
brambory | 350 322 | gramů kcal | |
cibule | 150 66 | gramů kcal | |
fazolové lusky zelené mražené | 200 60 | gramů kcal | |
koření na ryby | 0 ?? | kcal | |
pangasius mražený | 350 280 | gramů kcal | |
sterilované bambusové výhonky | 200 54 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
pangasius mražený 350 gramů • sůl • koření na ryby • sterilované bambusové výhonky 200 gramů • cibule 150 gramů
Rybu úplně rozmrazíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osolíme, opepříme, vložíme do první (spodní) nádoby parního hrnce, přidáme nakrájené bambusové výhonky, rozebranou cibuli a rozdělíme na povrch máslo.

2.
brambory 350 gramů • fazolové lusky zelené mražené 200 gramů • sůl
Do druhé parní nádoby vložíme omyté na poloviny nakrájené brambory ve slupce, posypeme zelenými fazolovými lusky, osolíme. Paříme cca 35 minut.

Dobrou chuť!