Národní kuchyně
Více
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
ActiFry pečená pražma
Pangasius v těstíčku
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Filet z aljašské tresky na páře
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
ZÁKUSKY
Obliž prst
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
ZAVAŘENINY
Zavařujeme červenou řepu s křenem
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Bílá fazolová polévka
OMÁČKY A PRÍVARKY
Cuketový prívarok
NEZAŘAZENÉ SLADKÉ RECEPTY
Máslový žloutkový krém
Žampionová omáčka s knedlíkem
BEZMASÁ JÍDLA
Vegetariánská plněná paprika
Karbanátky z červeného zelí
Hrášková polévka se strouháním
ZELENINOVÉ POLÉVKY
Bramborová polévka s fazolemi a pórkem
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit