Národní kuchyně
Více
RYBY
Pstruh s tymiánem
Pangasius zapečený s hermelínem
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Pečené rybí filé v trojobalu
Filet z aljašské tresky na páře
Pangasius v těstíčku
ActiFry pečená pražma
Platýs na zelenině
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pangasius na bambusových výhoncích
Platýs s bylinkovým máslem
ZÁKUSKY
Ananasové řezy
VEPŘOVÉ MASO
Pečená vepřová kýta
Tvarohový dezert Míša řezy
KOLÁČE
Hraběnčin koláč
Krémový ořechový zákusek
Hruškový koláč s pudinkem
SLADKÁ JÍDLA
Tvarohová kolečka
Meruňkové koláčky
Velikonoční beránek
Cheesecake s borůvkovou šlehačkou
LUŠTĚNINOVÉ POLÉVKY
Fazolová polévka s kurkumou
SNÍDAŇOVÉ KAŠE
Ovesná kaše s pohankou
© 2011 - 2023 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie