Národní kuchyně
Více
RYBY
Pečené rybí filé v trojobalu
Žraločí steak v pivním těstíčku
Pstruh s tymiánem
ActiFry pečená pražma
Pangasius v těstíčku
Pangasius zapečený s hermelínem
Pangasius na bambusových výhoncích
Filet z aljašské tresky na páře
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkové strouhance
Platýs na zelenině
Platýs s bylinkovým máslem
SLANÉ CHUŤOVKY
Žabky
KUŘECÍ MASO
Kuřecí perkelt
BEZMASÁ JÍDLA
Grenadýrský pochod
ZÁKUSKY
Šomló halušky (Somlói galuska)
DORTY
Dort Malakov s mascarpone
Medové řezy s ořechovým griliášem
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
DEZERTY V SKLENICI
Ptačí mléko s medem
Karbanátky z červeného zelí
SUCHÉ PEČIVO
Špaldové perníky
Mascarpone dort s bílou čokoládou
ZELENINOVÉ PŘÍLOHY
Dušené červené zelí
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit • Aktualizovat předvolby souborů cookie