RECEPTY

Pangasius v těstíčku

Pangasius v těstíčku

Oblíbená ryba v křupavém těstíčku. Podáváme podle chuti s hranolkami, vařenými brambory a s tatarskou omáčkou.

recept,fotorecept,pangasius mražený,mouka celozrnná,Ryby,Bezlaktózové

Ryby

Ukuchtil

Počet porcí

6

Čas přípravy

60 min.

Obtížnost

nízká

 

Ingredience

Ingredience

koření na ryby2čajové lžičky
mouka celozrnná120gramů
olej slunečnicový-
pangasius mražený800gramů
sůl-
vejce slepičí4kusy

 

Recept

1. Příprava ryby

pangasius mražený 800 gramů  sůl

Rybu necháme rozmrazit, omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a pokrájíme. Jednotlivé plátky ryby z obou stran lehce osolíme.

2. Příprava těstíčka

vejce slepičí 4 kusy  koření na ryby 2 čajové lžičky  mouka celozrnná 120 gramů

Do talíře rozklepneme vejce, přidáme koření na ryby a celozrnnou mouku. Vidličkou důkladně rozmícháme.

3. 

Rybí filety rozložíme na tác a zalijeme je polovinou těstíčka. Obrátíme a polijeme je z druhé strany.

4. 

olej slunečnicový

V pánvi rozehřejeme přiměřené množství oleje a vložíme do něj obalenou rybu. Pod pokličkou smažíme 10 minut.

5. 

Odkryjeme, rybu obrátíme a usmažíme ji z druhé strany 10 minut.

Dobrou chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit  • Aktualizovat předvolby souborů cookie