svetvemne.cz

Pangasius zapečený s hermelínem

     

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu

Ukuchtil

Počet porcí

2

Čas přípravy

35 min.

Obtížnost

nízká

 

Kategorie:    

 

 
 

1. 

pangasius mražený 340 gramů  sůl  koření na ryby  zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) 250 gramů  fazolové lusky zelené mražené 50 gramů

Pangasia rozmrazíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osolíme, opepříme a vložíme do první (spodní) nádoby parního hrnce. Do druhé nádoby parního hrnce vložíme mrazenou zeleninu. Na parním hrnci nastavíme 20 minut a pokrm paříme.

2. 

sýr Hermelín 125 gramů  paprika červená mletá

Po dvaceti minutách ryby vyjmeme, vložíme je do pekáče. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (případně jiným podobným sýrem), okořeníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do trouby s horním ohřevem a ventilátorem a po dobu 10 minut zapékáme na 180 °C. Podáváme s dušenou zeleninou z parního hrnce.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit