Pangasius zapečený s hermelínem

Recept z pangasius upraveného v parním hrnci a zapečeného se sýrem s bílou plísní na povrchu
recept,fotorecept,pangasius mražený,zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák),sýr Hermelín,Ryby,Bezlepkové
Ryby
Ingredience
Ingredience
fazolové lusky zelené mražené | 50 15 | gramů kcal | |
koření na ryby | 0 ?? | kcal | |
pangasius mražený | 340 272 | gramů kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
sýr Hermelín | 125 414 | gramů kcal | |
sůl | 0 ?? | kcal | |
zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) | 250 88 | gramů kcal |
Recept
1.
pangasius mražený 340 gramů • sůl • koření na ryby • zelenina zmrazená (mrkev, brokolice, květák) 250 gramů • fazolové lusky zelené mražené 50 gramů
Pangasia rozmrazíme, opláchneme pod tekoucí vodou, osolíme, opepříme a vložíme do první (spodní) nádoby parního hrnce. Do druhé nádoby parního hrnce vložíme mrazenou zeleninu. Na parním hrnci nastavíme 20 minut a pokrm paříme.

2.
sýr Hermelín 125 gramů • paprika červená mletá
Po dvaceti minutách ryby vyjmeme, vložíme je do pekáče. Ryby v pekáči pokryjeme vrstvou hermelínu (případně jiným podobným sýrem), okořeníme mletou červenou paprikou. Pekáč vložíme do trouby s horním ohřevem a ventilátorem a po dobu 10 minut zapékáme na 180 °C. Podáváme s dušenou zeleninou z parního hrnce.

Dobrou chuť!