svetvemne.cz

Filet z aljašské tresky na páře

    

Jednoduchá příprava ryby v parním hrnci.

Ukuchtil

Počet porcí

4

Čas přípravy

40 min.

Obtížnost

nízká

 

 

 
 
aljašská treska1000gramů
brambory600gramů
brokolice250gramů
hrášek mražený250gramů
koření na ryby-
paprika červená mletá-
sójová omáčka2polévkové lžíce
sůl-
česnek4stroužky

1. 

aljašská treska 1000 gramů  sójová omáčka 2 polévkové lžíce  česnek 4 stroužky  paprika červená mletá  koření na ryby  brambory 600 gramů  brokolice 250 gramů

Ze sójové omáčky, utřeného česneku, papriky a pepře uděláme marinádu, kterou potřeme rybí filety. Vložíme je do první (spodní) nádoby parního hrnce. Očistíme brambory a brokolici rozebereme na růžičky.

2. 

hrášek mražený 250 gramů  sůl

Do druhé nádoby vložíme na poloviny nakrájené brambory s hráškem a růžičkami brokolice. Jemně osolíme. Paříme vše spolu 25 minut.

Dobrou chuť!

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháněné systémem Master_CMS 8 • Přihlásit